Sofia Vergara, prima apariție după anunțului divorțului. Cum s-a pozat actrița în vacanță în Italia


Sofia Vergara nu pare să sufere prea mult după despărțirea de Joe Manganiello. Frumoasa actriță se află în vacanță în Italia, unde se bucură de "la vita bella". Activă pe rețelele sociale, vedeta și-a surprins fanii cu câteva fotografii în costum de baie, lăsând la o parte subiectul divorțului.

Tag-uri: #Sofia Vergara

Veștile legate de divorțul dintre Sofia Vergara și Joe Manganiello au apărut zilele trecute, însă cei doi sunt despărțiți de ceva vreme, motiv pentru care actrița din "Modern Family" nu stă acasă să sufere din cauza problemelor din dragoste. Aceasta a fugit în Italia, unde se bucură de o vacanță ca la carte, din care nu lipsesc cinele la restaurante de lux, cazari în locații spectaculoase și vizite la monumente istorice. Bineînțeles, a împărtășit totul cu cele 30 de milioane de urmăritori de pe Instagram.

La o zi după ce presa tabloidă a scris despre divorțul dintre ea și Joe Manganiello, cu care era căsătorită de 7 ani, Sofia Vergara a publicat câteva fotografii în costum de baie, care le-a tăiat respirația fanilor. Îmbrăcată într-un costum de baie întreg, albastru, cu imprimeu de leopard, actrița columbiană s-a filmat pe terasa hotelului la care era cazată, etalându-și formele din toate unghiurile.

Fanii au fost atât de încântați de apariția Sofiei, încât au umplut secțiunea de complimente la adresa sa și încurajări cu privire la divorț.

"Cum are 51 de ani și arată așa?", "Sofia, îmi pare rău de divorț", "Ce a pierdut fostul tău", "Definiția perfecțiunii".

Sursă foto: Instagram

Vezi și:

  • Sofia Vergara, prima apariție după anunțului divorțului. Cum s-a pozat actrița în vacanță în Italia

related posts

Modifică setările cookies