Sofia Vergara, virală pe internet după ce s-a filmat călărind un taur gonflabil


În costum de baie, Sofia Vergara e un vis! Actrița împlinește 50 de ani, dar arată absolut senzațional atât pe covorul roșu, dar și-n viața de zi cu zi. 


Jurata de la America’s Got Talent este destul de activă pe contul de Instagram, acolo unde are peste 26 de milioane de urmăritori. 

Recent, actrița a postat un filmuleț amuzant în care călărește un taur gonflabil în piscină. Îmbrăcată într-un costum de baie cu decupaje sexy, Sofia i-a amuzat teribil pe internauți în încercarea de a-și păstra echilibrul pe taurul “nărăvaș”.

“Ce distractiv!”, “Ne-ai făcut ziua mai frumoasă!”, “Ești minunată”, sunt câteva dintre mesajele postate de fani. Clipul postat de Sofia Vergara a adunat peste jumătate de milion de vizualizări și sute de comentarii. 

Sofia Vergara a cunoscut celebritatea cu serialul “Modern Family”, în care a jucat timp de 8 sezoane. Între 2013 și 2019, aceasta a devenit cel mai bine plătită actriță de televiziune, având o avere estimată la 180 milioane de dolari.

Sofia Vergara este căsătorită cu Joe Manganiello din anul 2015. 

Din 2020, aceasta este jurat în emisiunea “America's Got Talent”. Sezonul 16 America’s Got Talent poate fi urmărit pe VOYO. 

Fotografii: Getty Images/ Instagram

Vezi și VIDEO: Peter Antoniou, mentalistul care a uluit-o pe Sofia Vergara la America’s Got Talent: “De unde știai asta?”

  • Sofia Vergara, virală pe internet după ce s-a filmat călărind un taur gonflabil

related posts

Modifică setările cookies