Soțul lui Emily Burghelea, văzut fără mască pentru prima dată! Cum a apărut pe TikTok


Andrei, soțul lui Emily Burghelea, nu a apărut niciodată pe rețelele de socializare, în emisiunile tv, în paginile revistelor ori în presă fără mască, însă zilele trecute chipul său a fost făcut public.


Așa cum a anunțat chiar Andrei, urmează ca în câteva zile chiar el să își arate fața, doar că o fană a postat pe TikTok un filmuleț realizat în aeroport, în care iubitul lui Emily Burghelea apare fără mască.

„Acum ceva timp, eu am ales să fiu prezent în social media, singura condiție fiind să nu mi se vadă chipul. În rest, v-am arătat tot. Așa am ales eu, la momentul respectiv. Ieri, cineva postează un clip pe care scrie «Iubitu’ lu’ Emily! Fără mască», în care sunt prezentate câteva poze din aeroport. Share-uri, vizionări, mesaje. Oricine poate sta în spatele unei măști, orice chip poate fi ascuns cu o mască. În viața de zi cu zi nu port mască, mi se pare banal, ba chiar uneori când mai sunt cu Emily și vrea să facem o poză în public, îmi e rușine să îmi pun masca și ochelarii. Pentru mine nu e o plăcere, a devenit ceva incomod, tocmai de aceea anunțasem ieri că mai sunt 4 zile până când voi pune o poză fără mască. Cineva a crezut că poate fura startul. Doar a crezut. AMR 3 zile”, a scris Andrei, iubitul lui Emily Burghelea, pe Instagram, după ce a văzut că imaginile cu el fără mască s-au viralizat în mediul online.

Vezi și: Selly: „Contract de 1 milion de euro”

  • Soțul lui Emily Burghelea, văzut fără mască pentru prima dată! Cum a apărut pe TikTok

related posts

Modifică setările cookies