Spike, prima reacție după ce au apărut imagini în care se sărută cu Livia, fosta soție a lui Cătălin Bordea: „Suntem colegi”


Una dintre cele mai solide căsnicii din showbizul românesc s-a încheiat în urmă cu câteva luni! Cătălin Bordea și partenera sa de viață, Livia, au luat decizia de a se separa, iar bruneta se pare că iubește din nou.


Lumea showbiz-ului a fost luată prin surprindere în momentul în care s-a aflat că Livia și Cătălin Bordea divorțează. Cei doi formau de mult timp un cuplu, comediantul exprimându-și iubirea față de brunetă ori de câte ori avea ocazia, chiar și în cadrul spectacolelor sale. Cu toate acestea, se pare că cei doi nu se mai înțelegeau și au decis să meargă pe drumuri separate.

La doar câteva luni de la despărțire, Livia a fost surprinsă de paparazzi sărutându-se cu Spike, unul dintre cei mai buni prieteni a lui Bordea. Mai mult decât atât, artistul a avut rolul de cavaler de onoare în 2019, atunci când comendiantul s-a căsătorit cu bruneta. Ulterior, cei doi au început să lucreze împreună, fosta lui Cătălin Bordea ocupând funcția de PR și manager artistic al acestuia. 

După ce au apărut în presă imaginile cu cei doi sărutându-se, Spike a oferit prima declarație despre subiect:

„Suntem colegi de firmă. Ne mai și sărutăm, care este problema? Și cu managerul mă sărut. Nu avem ce să comentăm, nu ne interesează publicitatea. Nu mă simt nici bine, cred că am COVID, trebuie să închid”, a zis el pentru Cancan.

Sursă foto: Cătălin Bordea/Instagram, Livia Bordea/Instagram

  • Spike, prima reacție după ce au apărut imagini în care se sărută cu Livia, fosta soție a lui Cătălin Bordea: „Suntem colegi”

related posts

Modifică setările cookies