Susține că a avortat copilul lui Hugh Hefner la numai 19 ani: Nu voiam să afle nimeni că port copilul unui bărbat de 83 de ani


Tot mai multe povești… de groază apar în ultima vreme despre experiențele tinerelor fete care locuiau conacul Playboy. Dacă pe vremea când stăteau acolo nu aveau voie să vorbească despre ce se întâmplă în casă, din cauza contractelor semnate, acum tot mai multe secrete ies la suprafață.


Ultima care aduce acuzații grave lui Hugh Hefner și echipei sale este fosta playmate Karissa Shannon. Aceasta susține că pe când avea numai 19 ani a fost drogată și abuzată de patronul Playboy, drept urmare a rămas însărcinată cu copilul lui. Karissa, care a locuit în conacul Playboy alături de sora sa geamănă Kristina, spune că de ziua ei a fost îmbătată și apoi drogată, pentru a accepta propunerile lui Hugh Hefner, care atunci avea 83 de ani. 

Karissa a aflat că este însărcinată după niște analize pe care l-a făcut pentru o operație de mărire a sânilor. A mers la o clinică ca să facă avort. “Mă simțeam ca și cum aș purta copilul Diavolului. Nu voiam să afle nimeni că port copilul unui bărbat de 83 de ani. Eram dezgustată de propriul meu corp”, a spus Karissa. 

Karissa și Kristina, care au apărut în numeroase episode ale unui reality show despre viața la conac, alături de Hefner, vor acum să ceară daune materiale pentru felul în care au fost abuzate. 

“Când Hef a murit, am fost un pic triste, dar în același timp mulțumite că viața altor fete nu va mai fi distrusă. Eu credeam că Playboy e o mare familie, dar era, de fapt, un cult”, a spus aceasta.

  • Susține că a avortat copilul lui Hugh Hefner la numai 19 ani: Nu voiam să afle nimeni că port copilul unui bărbat de 83 de ani

related posts

Modifică setările cookies