Kylie Jenner, intervievată de iubitul ei în Playboy. Ce a răspuns cea mai bogată tânără din lume


Playboy le-a dat ocazia lui Kylie Jenner și Travis Scott să se destăinuie în public, în cadrul unui interviu în care cele două staruri n-au avut nevoie de moderator.


Travis Scott i-a luat un interviu spumos iubitei lui, miliardara Kylie Janner (22 de ani), desemnată cea mai bogată tânără din lume realizată prin forțe proprii. În ediția din 17 septembrie a revistei, Travis Scott a avut o mulțime de curiozități, printre care și cele legate de lucrurile care îi oferă plăcere.

„Simt plăcere atunci când fac lucruri pe care alți oameni nu le pot face”, i-a răspuns Kylie, care a stabilit un record greu de egalat pentru o persoană de vârsta ei: la 21 de ani a acumulat o avere de un miliard de dolari.

Travis Scott a vrut să știe dacă iubita lui s-a gândit vreodată că va apărea pe prima pagină în Playboy.

„Nu credeam că voi ajunge să pozez pentru Playboy, dar îmi plac noile coperți. Iubesc ceea ce face revista creativ în acest moment și când mi-ai prezentat ideea, m-am gândit că e perfect, deoarece am încredere în tine și viziunea ta”, a spus Kylie.

Mai mult, Travis Scott a vrut să știe de la iubita lui de ce crede ea că relația lor funcționează atât de bine. Kylie a oferit un răspuns care l-a mulțumit pe rapper.

„Gândim la fel și avem aceleași scopuri și pasiuni în viață. Pe lângă faptul că avem o chimie bună, ne și distrăm împreună. Ești cel mai bun prieten al meu. În ciuda tuturor suișurilor și coborâșurilor pe care orice relație le are, evoluăm împreună și devenim tot mai puternici”, a mai spus Kylie Jenner.

Cei doi sunt împreună din aprilie 2017, iar în februarie 2018 Kylie a născut o fetiță, pe care au botezat-o Stormi Webster. Travis Scott a mai întrebat-o pe iubita lui dacă simte că el a încurajat-o mereu să nu-și schimbe comportamentul, în ciuda faptului că a devenit mamă la 21 de ani.

„Tu îmi amintești de faptul că maternitatea și sexualitatea pot coexista și doar pentru că îți manifești sexualitatea nu înseamnă că ai moravuri ușoare sau nu ești o mamă bună. Poți să fii sexy și o mamă dură, în același timp”, a mai spus Kylie Jenner.

Fotografii: Getty Images

Vezi și: VIDEO Kim Kardashian anunță de ce Kanye West nu a mai scos un album

  • Kylie Jenner, intervievată de iubitul ei în Playboy. Ce a răspuns cea mai bogată tânără din lume

related posts

Modifică setările cookies