Mezina familiei Kardashian a purtat o rochie grena, mulată și cu un decolteu generos, care i-a scos în evidență corpul. După ce a născut a doua oară, în urmă cu doi ani, aceasta a reînceput să facă sport, mai intens decât până atunci, pentru a scăpa de toate kilogramele în plus.

Pe rochie, au fost încrustate, cu pietre albe, broderii florale, designer-ul fiind Ludovic de Saint Sernin.

Fanii s-au bucurat să o vadă pe Kylie Jenner la petrecere, deoarece, în ultima vreme, a început să apară la din ce în ce mai puține evenimente, Vanity Fair rămânând, cu toate acestea, unul dintre preferatele sale.

Apariția ei a primit foarte multe complimente, deoarece, de când este iubita lui Timothée Chalamet, a început să fie atentă la modul în care apare în mediul online, dar și la evenimentele pe care le onorează.

Mai exact, sora lui Kim Kardashian a renunțat la ținutele și la machiajele extravagante și a adoptat un stil mult mai natural, care, din punctul de vedere al fanilor, o caracterizează mult mai bine.

Deși a încercat să își țină relația departe de ochii celor curioși o bună perioadă de vreme și, de când a confirmat-o, este extrem de discretă în ceea ce privește acest aspect, mai multe persoane apropiate acesteia au declarat că ține foarte mult la Timothée Chalamet, motiv pentru care, a făcut unele schimbări, pentru binele relației.

Recent, după ce s-a spus că abordează un stil mai natural, de dragul iubitului, Kylie a reacționat și a mărturisit că a avut nevoie de ceva timp pentru a-și recăpăta numărul de kilograme de dinaintea sarcinii și, când a fost mulțumită de aspectul ei, a observat că trendurile s-au schimbat.

 

Sursa foto: Instagram, Getty Images