De cât timp sunt împreună Kylie Jenner și Timothee Chalamet. Cei doi și-au asumat public relația de curând


După ce i-a dat mai multe șanse lui Travis Scott, în urma unei despărțiri care i-a luat pe fani prin surprindere, Kylie Jenner a început o relație cu Timothee Chalamet, relație pe care și-au asumat-o public la concertul susținut de Beyoncé, în Los Angeles. 


Niciunul dintre ei nu a spus dacă formează sau nu un cuplu, dar fanii celor doi și-au dat imediat seama că sunt într-o relație, mai ales în urma postărilor celor doi din mediul online. Conform unei surse, aceștia se întâlnesc de o jumătate de an, iar chimia lor este „ieșită din comun”.

„Au o legătură foarte strânsă. Chimia lor este foarte bună. Își fac cât mai mult timp unul pentru celălalt, în ciuda programelor lor incredibil de încărcate”, a relatat o sursă, pentru Us Weekly, relatează Hollywood Life.

O altă sursă a mărturisit, de data aceasta pentru PEOPLE, că relația lor este „distractivă” și „deloc complicată”. Kylie Jenner are doi copii împreună cu Travis Scott, iar Timothee a înțeles că ei reprezintă prioritatea femeii de afaceri. 

„Este fermecător, foarte iubitor și protector cu Kylie. Îi place, că este un tip retras. S-au simțit extraordinar împreună la concertul lui Beyoncé. Legătura lor devine din ce în ce mai puternică”, a mai dezvăluit sursa. 

Primele zvonuri despre relația celor doi au început în luna aprilie a acestui an și, de atunci, au încercat să fie cât mai rezervați în ceea ce privește lucrurile ce luau naștere între ei. În ultimele luni, Kylie a fost văzută de mai multe ori părăsind locuința lui Timothee.

„Kylie se distrează. După ani de zile de împăcări și despărțiri cu Travis, vrea doar să aibă o relație, fără nicio presiune”, au mai spus surse apropriate vedetei de la Hollywood.

În ceea ce privește relația cu Travis Scott, Kylie și rapper-ul au rămas prieteni și colaborează în cees ce privește creșterea celor doi copii pe care îi au: o fată în vârstă de cinci ani și un băiat în vârstă de un an și jumătate. 

Sursa foto: Instagram I kyliejenner, Profimedia Images

  • De cât timp sunt împreună Kylie Jenner și Timothee Chalamet. Cei doi și-au asumat public relația de curând

related posts

Modifică setările cookies