”Te-ai îmbrăcat așa că să fii în centrul atenției!”. Ținuta de nuntă a unei tinere a stârnit controverse pe internet


O tânără a stârnit controverse când a publicat pe TikTok un video în care și-a arătat ținuta aleasă pentru o nuntă. Utilizatorii aplicației au criticat-o pentru alegerea făcută, spunând că nu este o ținută adecvată pentru o nuntă, luând-o prin surprindere pe tânără. Iată cum arătă ținuta!


Olivia Burrows Sutherland, o femeie de 29 de ani din Melbourne, a stârnit o serie de reacții din partea celor 73.000 de urmăritori de pe TikTok, când a publicat un video cu ținuta purtată la o nuntă.

”Am nevoie de ajutorul tău. Ce să port?”, a întrebat ea în dreptul clipului în care apară îmbrăcată într-o fustă lungă cu volane și o bustiera albă.

Însă, spre suprinderea ei, alegerea sa vestimentară nu a fost apreciată de internauți, care au considerat-o neadecvată pentru o nuntă, din cauza topului scurt și alb.

”Fusta e superbă, dar topurile nu sunt potrivite pentru o nuntă.”, ”Fusta e superbă, dar ar trebui să găsești alt top!”, ”Te-ai îmbrăcat așa ca să fii în centrul atenției!”, au fost câteva dintre comentariile lăsate de aceștia.

Cu toate acestea, tânăra a purtat ținuta respectivă la nuntă și chiar a publicat o fotografie pe rețelele sociale de la eveniment. Însă, pentru a motiva alegerea sa, Olivia a oferit o explicație în care spunea că nunta la care a participat nu a fost una tradițională, motiv pentru care și ținuta a fost neconvențională:

”Nu m-am așteptat ca această ținută să stârnească atâtea controverse, însă știu că atunci când vine vorba de nunți și de invitați, toată lumea are o părere. Înțeleg că nu este un outfit pentru o nuntă tradițională, că moda a evoluat, iar aceste seturi cu două piese sunt populare în prezent”.

Sursă foto: Instagram, Tiktok

related posts

Modifică setările cookies