Un model OnlyFans a ajuns în spatele gratiilor după ce s-a pozat indecent în fața Kremlinului 


O tânără din Rusia, cunoscută pentru pozele îndrăznețe pe care le publică pe contul său de OnlyFans, a ajuns în spatele gratiilor după ce și-a etalat posteriorul în fața unei celebre catedrale din Rusia și a Kremlinului. 


Ksenia Damova, o utilizatoare de Onlyfans dornică să realizeze un cadru inedit, s-a ales cu o amendă considerabilă și va petrece 14 zile în spatele gratiilor. Gestul făcut de ea i-a scandalizat pe oamenii legii!

În instantaneul care i-a adus pedeapsa tânăra este poziționată cu spatele către o catedrală importantă din Rusia, iar în fundal se poate observa unul din turnurile Kremlinului. Damova și-a lăsat pantalonii în jos, rămânând în lenjerie intimă și expunându-și fesele pentru aparatul de fotografiat și trecători. 

În urma acțiunilor sale, Ksenia Dmaova a fost acuzată de huliganism mărunt și condamnată la 14 zile de închisoare, cu executare. 

Nu este primul incident de acest tip. În luna august, bloggerița Elena Nikiforovskaya a fost condamnată la trei zile de închisoare după ce și-a descoperit fesele în fața unui sediu de poliție.

Vezi și: Întrebarea Mesei Rotunde cu Lavinia Pirva - Secretul unei căsnicii fericite

  • Un model OnlyFans a ajuns în spatele gratiilor după ce s-a pozat indecent în fața Kremlinului 

related posts

Modifică setările cookies