Val de hate în mediul, la adresa lui Spike: „Să te ferească Dumnezeu de...”. Presupusa relație cu Livia i-a afectat imaginea


La scurt timp după ce Livia și Cătălin Bordea au divorțat, Spike și fosta soție a comediantului au fost surprinși în timp ce se sărutau. Niciunul dintre ei nu a confirmat presupusa relație, dar internauții sunt convinși că este adevărată.


Recent, Spike a postat, pe contul lui de Instagram, o fotografie în care apare alături de două artiste, alături de descrierea: „Cele trei prințese”. Nu a durat mult și mesajele mai puțin frumoase au început să apară, fiind criticat pentru ceea ce a făcut.

Când Livia și Cătălin Bordea au făcut nuntă, Spike a fost cavalerul de onoare, iar presupusa relație dintre cei doi este văzută ca fiind o adevărată trădare la adresa comediantului. După zecile de comentarii de susținere pentru Cătălin Bordea, au urmat unele mai puțin frumoase pentru Spike.

„Și premiul pentru prietenul anului merge la... Spike”, „Cel mai bun prieten se cunoaște la nevoie”, „Cu un așa prieten, nu ai nevoie de dușmani”, „I-ai luat nevasta lui Bordea? Ai rămas fără femei?”, au fost doar o parte dintre comentariile ironice primite de acesta.

Mai mult decât atât, unii internauți au sesizat faptul că artistul ar șterge comentariile negative, lucru ce i-a dezmăgit și mai tare, spunând că nu s-ar fi așteptat la acest lucru din partea lui. 

Spike este unul dintre cei mai cunoscuți artiști din România, cu un portofoliu impresionant. Acesta colaborează cu diferite formații, a urcat pe scenă de nenumărate ori, iar, ca producător, a scris piese pentru diferiți alți colegi de breaslă.

Acesta s-a implicat și în regizarea videoclipurilor diferiților artiști, precum: Horia Brenciu, Pavel Stratan, Voltaj și Connect-R. În prezent, acționează tot în domeniul artistic, fiind chiar coleg de firmă cu Livia. 

În urma tuturor lucrurilor care au avut loc, internauții sunt convinși că divorțul lui Cătălin Bordea de Livia nu a venit oricum, mai ales că, după apariția ipostazelor tandre dintre Livia și Spike, pe contul lui de Instagram, comediantul a mărturisit că i s-au confirmat anumite lucruri pe care le bănuia.  

 

Sursa foto: Instagram I lumea_lui_paul

  • Val de hate în mediul, la adresa lui Spike: „Să te ferească Dumnezeu de...”. Presupusa relație cu Livia i-a afectat imaginea

related posts

Modifică setările cookies