Valentina Pelinel, detalii picante din viața alături de Cristi Borcea. Ce a declarat în fața tuturor


Pentru prima dată împreună la tv, în calitate de soț și soție, Valentina Pelinel și Cristi Borcea au făcut declarații suprinzătoare despre relația lor.


Valentina Pelinel și Cristi Borcea au apărut pentru prima dată împreună într-o emisiune tv. Cei doi nu s-au sfiit să facă declarații mai puțin știute de la începutul relației lor.

"Din ce în ce mă apropiam de ea, în fiecare moment îmi dădeam seama cât este de sensibilă și de făcută pentru mine. pentru că eu fiind mai agitat, mai vulcani, îți trebuie ceva care să te completeze. Iar ea este o fire extraordinar de caldă. Dar cel mai important într-o relație este încrederea și respectul. Ea este jumătatea mea, o femeie caldă, sinceră, extraordinar de corectă", a spus Cristi Borcea.

Valentina a spus și ea ce îi place cel mai mult la Cristi Borcea și ce a atras-o atât de mult la el astfel încât să îi fie alături în cele mai dificile momente ale vieții lui : "Simți și trebuie să recunoaștem că și când este fructul interzis te atrage. Îmi place să mă înconjor de oameni care râd și el e caterincă, râzi cu el, vorbești orice. E foarte important că am pornit amândoi de jos. Nu este un bărbat fițos".

Cristi Borcea a fost doar un zâmbet pe parcursul emisunii, alintând-o "iubire" pe frumoasa Valentina. Acesta a explicat că a fost plăcut impresionat când partenerea i-a demonstat iubirea necondiționată.

Sursă foto: Instagram

  • Valentina Pelinel, detalii picante din viața alături de Cristi Borcea. Ce a declarat în fața tuturor

related posts

Modifică setările cookies