VIDEO Pamela Anderson a făcut publică dovada agresiunii fostului iubit. „Mi-a strivit mâinile”


Pamela Anderson (52 de ani) îl face mincinos pe Adil Rami, pe care l-a acuzat de infidelitate și violență conjugală. Starleta a postat un filmuleț despre care spune că e dovada agresiunii fostului iubit.


Pamela Anderson nu a fost înduioșată de mesajul public al fostului iubit, fotbalistul francez Adil Rami. Vedeta TV a postat pe platforma Vimeo un filmuleț în care ea apare în cabinetul unui medic care îi bandajează mâna dreaptă. Pamela Anderson spune că fostul iubit i-a strivit mâna cu atâta putere, încât a crezut că i-a rupt-o.

Când mi-a strivit mâinile, în special cea dreaptă, până când au pocnit, mi-au trebuit șase luni ca să merg la doctor. I-am spus că am simptome de artrită (nu am putut să-i zic medicului că m-a rănit el), deși le-am spus sorei lui și administratorului clubului Olympique Marseille. Sora lui mi-a spus să am răbdare. Că e în proces de schimbare”, a dezvăluit Pamela Anderson pe site-ul personal.

Untitled from Pamela Anderson on Vimeo.

Pamela Anderson a mărturisit că a fost deseori victima violențelor conjugale ale lui Adil Rami. „Mă rănea în feluri nevăzute. Mă prindea cu putere, mă intimida, mă ținea cu puterea lui fizică. Îmi lua cheile în mașină și nu mă lăsa să mă mișc”, susține Pamela Anderson.

Citește și: Cine este femeia cu care fotbalistul Adil Rami o înșela pe Pamela Anderson

 

Adil Rami neagă acuațiile de violență

Adil Rami e acuzat de Pamela Anderson și de infidelitate, nu doar de violență domestică. Dacă infidelitatea nu a negat-o, fotbalistul francez a reacționat vehement față de acuzațiile de agresiune fizică. Starul celor de la Olympique Marseille a criticat-o pe Pamela, acuzând-o că vrea să-i păteze imaginea.

„Vreau să spun că aceste acuzații de violență sunt complet false și nu pot lăsa asta să treacă. Cei care mă cunosc știu care sunt valorile mele. Ei știu că este imposibil și că eu nu pot să fac acest lucru. Dacă voia să mă atingă, a ales bine. Ea știe de angajamentul meu față de cauza violenței împotriva femeilor, că este ceva foarte important pentru mine. Respect prea mult femeile. E chiar dezgustător”, a spus Rami. 

Între timp, Adil Rami a postat un video pe Instagram, în care le arată fanilor săi cum se antrenează la sala de box.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Adil Rami (@adilrami) on

Adil Rami și Pamela Anderson s-au cuplat în 2017. În noiembrie 2018, cei doi s-au mutat împreună într-un palat situat la Cassis, lângă Marseille, în Rivierea franceză.

  • VIDEO Pamela Anderson a făcut publică dovada agresiunii fostului iubit. „Mi-a strivit mâinile”

related posts

Modifică setările cookies