VIDEO Will Smith a lovit un jurnalist ucrainean la lansarea unuia dintre filmele sale. Cum a reacționat mulțimea


Will Smith l-a agresat pe comediantul Chris Rock în timpul galei Oscar 2022, pentru a apăra onoarea soției sale. Cu mulți ani în urmă, actorul a lovit peste față un jurnalist ucrainean, de data aceasta pentru a-și proteja propria onoare.


În mai 2012, Will Smith a fost la Moscova la premiera filmului său – Men in Black 3. Evenimentul de gală a beneficiat de atenția lumii întregi, grație televiziunilor, radiourilor și publicațiilor online și tipărite de pe întreg mapamondul.

Însă, un incident ciudat s-a petrecut în timp ce actorul pășea pe covorul roșu pentru a ajunge în zona de interviuri. Un jurnalist ucrainean pe nume Vitalii Sediuk l-a luat în brațe pe Smith și l-a sărutat pe obraji.

Acela a fost momentul în care starul american a considerat că apropierea dintre ei a fost nepotrivită. După ce l-a îndepărtat cu brațele, l-a lovit ușor peste față cu palma.

Vezi VIDEO mai jos!

 

Zău, omule! Care a problema ta, amice?”, l-a întrebat actorul pe jurnalistul entuziasmat de prezența lui acolo.

Scuze, m-a sărutat pe gură. Are noroc că nu i-am dat un pumn”, a spus actorul în fața camerelor de luat vederi. Fanii săi au început să-l aclame în momentul în care s-a îndepărtat de locul incidentului.

Jurnalistul ucrainean a mai avut incidente și cu alte vedete internaționale. În 2011, el i-a dăruit Madonnei un buchet de hortensii, gest care a făcut-o pe artistă să reacționeze neașteptat: „Urăsc hortensiile, categoric”, a spus cântăreața.

Fotografii: Getty Images

Vezi și VIDEO: 

  • VIDEO Will Smith a lovit un jurnalist ucrainean la lansarea unuia dintre filmele sale. Cum a reacționat mulțimea

related posts

Modifică setările cookies