Palma lui Will Smith pentru Chris Rock, comparată cu lovitura primită de Alexa de la Anamaria Prodan


Gala Premiilor Oscar a fost în centrul atenției în acest an mai mult din cauza loviturii pe care Will Smith i-a aplicat-o lui Chris Rock, decât datorită premiilor oferite.


Deranjat de glumele pe care Chris Rock le-a făcut la adresa soției lui, Jada Pinkett-Smith, Will Smith a urcat pe scenă și l-a lovit peste față pe comediant, căruia i-a spus mai apoi să nu mai rostească numele partenerei lui de viață.

Potrivit jurnaliștilor de la Gazeta Sporturilor, evenimentul de la Gala Premiilor Oscar din 2022 le-a amintit unora de lovitura pe care Dan Alexa a încasat-o în vara lui 2019 de la Anamaria Prodan.

„Cred că a dat mai tare Anamaria Prodan! Lui Alexa i s-a întors şi capul. Chris Rock a avut doar o mişcare de cap. Parcă l-a mângâiat. Mai și vorbește Chris Rock, trebuia să doarmă după lovitura asta. Oamenii reacționează și lovesc și în afara ringului, dacă sunt deranjați. A acceptat-o frumos Chris Rock, n-a avut o reacție nervoasă. Tot în glumă a primit palma și a mers mai departe”, a spus Ion Pascu, luptător MMA poreclit „Bombardierul”.

Vezi și: Nu știați asta despre Ucraina!

  • Palma lui Will Smith pentru Chris Rock, comparată cu lovitura primită de Alexa de la Anamaria Prodan

related posts

Modifică setările cookies