Will Smith, prima apariție pe covorul roșu după incidentul de la Oscar! Actorul a avut alături toată familia


Lui Will Smith i-a revenit zâmbetul pe buze! Actorul a pășit pentru prima oară pe covorul roșu alături de familia sa, după incidentul de la Oscar.


Starul de la Hollywood a participat la premiera celui mai recent film al său: “Emancipation”, în care joacă rolul unui bărbat care scapă de sclavie și pornește în căutarea libertății.

Premiera peliculei a avut loc la Regency Village Theatre în Los Angeles, iar Will Smith a avut toată familia alături. 

Actorul a pozat drăgăstos alături de soția Jada Pinket Smith. La eveniment au fost prezenți și copiii celor doi: Jaden (24 de ani) și Willow (22 de ani), dar și Trey (30 de ani), fiul lui Smith dintr-o relație anterioară. 

Will a fost extrem de elegant într-un costum de culoare marsala, în timp ce soția lui a făcut furori într-o rochie albă cu o trenă impresionantă. La un moment dat, Will și-a sărutat soția pe cap. 

În 28 martie, Will Smith a scandalizat întreaga planetă după ce l-a pălmuit pe Chris Rock pe scenă. Supărat că actorul Chris Rock a făcut o glumă pe seama nevestei sale, Will Smith a urcat pe scenă și l-a lovit.

“Jada, te iubesc. GI Jane 2, abia aștept să te văd”, a spus comediantul, moment în care Jada Pinkett Smith a dat ochii peste cap. Acestea au fost cuvintele care l-au supărat pe Will Smith, care nu a acceptat comparația cu GI Jane. Jada Pinkett Smith suferă de o boală autoimună, care se cheamă Alopecia Areata. Din această cauză, actriței îi cade părul. 

Fotografii: Getty Images
 
  • Will Smith, prima apariție pe covorul roșu după incidentul de la Oscar! Actorul a avut alături toată familia

related posts

Modifică setările cookies