Will Smith a convins zeci de bărbați celebri să renunțe la haine pe internet. „Iubesc acest corp”


La începutul lunii mai anunța că este „în cea mai prostă formă” din viața sa și că a început un program de modelare corporală. Dar, Will Smith a stârnit și o adevărată mișcare de masă: bărbați din toată lumea au început să-și expună corpurile pe internet.


Will Smith s-a pozat fără rușine în slip și a dezvăluit tuturor că vrea să-și schimbe aspectul fizic. Actorul de 52 de ani le-a spus fanilor săi că, deși nu se rușinează cu ce are „sub capotă”, vrea să se simtă mai bine în pielea lui. 

Starul a dezvăluit că a început un program de pregătire fizică, menit să-l aducă la forma care l-a consacrat.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Will Smith (@willsmith)

 

Însă, Smith a reușit un lucru neașteptat: i-a inspirat pe mulți bărbați trecuți de 50 de ani, tați ieșiți din formă ca și el, să-și expună cu mândrie corpurile pe rețelele sociale. Propria transformare corporală a devenit virală și i-a convins pe mulți să se pună pe treabă.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Will Smith (@willsmith)

 

Cine sunt bărbații celebri care s-au dezbrăcat pe internet

Will Smith a reușit să convingă mai mulți bărbați celebri să accepte provocarea sa. Dr. Dre și-a expus „corpul de pandemie” în sala sa de antrenament și i-a transmis lui Will Smith că e gata să-l aducă la forma de acum 25 de ani.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dr. Dre (@drdre)

La naiba! Corpul tău Covid este restul celei mai bune forme a noastre, Dre!”, i-a transmis Will Smith.

Actorul Anthony Anderson, din filmul Scary Movie, le-a spus fanilor că a decis să slăbească și să reintre în formă, după ce pandemia l-a făcut să fie neatent la greutatea sa.

12 săptămâni. Fără antrenori. Pe cont propriu. Provocare acceptată. Să-i dăm drumul!”, a scris actorul de 50 de ani pe Instagram.

 

Cântărețul și compozitorul britanic Simon Webbe a dezvăluit că a fost inspirat de Will Smith să-și expună corpul de tătic. Artistul a vorbit despre presiunea la care sunt supuși mulți bărbați și multe femei pentru a arăta perfect, lucru cu care nu este de acord.

Când avem acele momente rele, trebuie să îmbrățișăm cine suntem, să săpăm adânc în interior și să facem o schimbare. Schimbarea mea începe astăzi”, a scris Webbe.

Fotografii: Getty Images

Vezi și VIDEO: Will Smith cu burtica la vedere!

  • Will Smith a convins zeci de bărbați celebri să renunțe la haine pe internet. „Iubesc acest corp”

related posts

Modifică setările cookies