Virgil Ianțu, portret de familie! Cum a pozat alături de partenera sa de viață și fiica Jasmina


Virgil Ianțu are o familie superbă, cu care se mândrește pe rețelele de socializare. Îndrăgitul prezentator a postat o fotografie în care apare alături de partenera sa de viață, Roxana, și fiica lor, Jasmina.


Virgil Ianțu și Roxana Alexandru nu sunt căsătoriți, însă trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de mai bine de 20 de ani. 

“E cerută, e acceptată. Urmează nunta. Ne iubim de 20 de ani, ne cunoaștem de 22. Eu am cerut-o de mai demult, am cerut-o frumos. Nu cred că își va schimba numele”, a mărturisit Virgil Ianțu în urmă cu câteva lui în podcastul lui Cătălin Măruță.

Virgil și Roxana au împreună o frumusețe de fată, pe nume Jasmina. Recent, cei trei au participat la un botez, iar prezentatorul a postat o fotografie superbă alături de fetele sale. Evenimentul a avut loc pe litoral, iar Virgil și Roxana au fost nașii copilului. 

“Ziceți voi, căci eu am rămas fără cuvinte!”, a scris prezentatorul în dreptul imaginii care a adunat mii de inimioare pe Instagram. 

“Sunteți foarte frumoși! Superbi”, “Trei frumuseți!”, “Sunteți deosebiți!”, “Fericirea este pe chipul vostru!”, “Minunați!”, “Faini, faini!”, “O familie Frumoasă!”, “Superbă familie!”, “O familie minunată! Iar domnișoara e superbă! Vă trebuie o pușcă!”, “Rupți din stele de faini!”, “Sunteți enervant de frumoși!”, “O familie de nota zece!”, sunt doar câteva dintre mesajele postate de urmăritorii lui Virgil Ianțu. 

Fotografii: Instagram

  • Virgil Ianțu, portret de familie! Cum a pozat alături de partenera sa de viață și fiica Jasmina

related posts

Modifică setările cookies