„Femeia perfectă”, apariție spectaculoasă pe stradă. Motivul pentru care toată lumea a întors privirea după Izabel Goulart


Fost model Victoria’s Secret, Izabel Goulart este considerată de mulți femeia perfectă. În vârstă de 35 de ani, brazilianca are un trup spectaculos, iar ținutele sale îi pun perfect în valoare formele impecabile.


Izabel Goulart a fost surprinsă de paparazzi pe străzile din St. Tropez într-o ținută super sexy. Practic, aceasta a transformat strada într-un adevărat catwalk.

Brazilianca și-a etalat picioarele interminabile într-o pereche de jeanși ultra scurți și un top alb cu vedere la abdomenul ei six pack. Izabel Goulart nu se mulțumește doar cu ce a înzestrat-o natura, ci și lucrează intens la sala de fitness. Vedeta are un corp atletic, super tonifiat și face furori pe rețelele de socializare cu exercițiile sale fizice. 

 

În cele mai recente postări de pe Instagram, Izabel Goulart ne-a arătat cum este viață ei în carantină. Vedeta și-a găsit un colțișor însorit, în care să își bronzeze formele perfecte.

 

Vezi si: 

  • „Femeia perfectă”, apariție spectaculoasă pe stradă. Motivul pentru care toată lumea a întors privirea după Izabel Goulart

related posts

Modifică setările cookies