„Mai scump ca la Paris” Oana Roman și-a ieșit din minți după ce a văzut cât a ajuns să coste un croissant în București


Oana Roman nu a mai rezistat și și-a expus nemulțumirea pe rețelele de socializare. Revoltată, vedeta a mărturisit că prețurile din Capitală au atins un record inexplicabil.


Oana Roman este foarte activă în mediul online, acolo unde obișnuiește să  împărtășească tot ce se întâmplă în viața ei cu urmăritorii săi.

În urmă cu puțin timp, fiica lui Petre Roman, extrem de revoltată pentru faptul că viața în București a început să fie foarte scumpă, le-a împărtășit internauților cât a plătit pentru un croissant.

Oana Roman și-a ieșit din minți când a scos din buzunar pentru un banal produs de patiserie 14 lei, comparând prețurile cu marile orașe ale lumii, Paris, Roma, unde prețurile sunt mai decente, precizând că prețurile în România întrec orice limită.

„Vă puteți muta liniștiți la Paris, Cannes, Roma, unde vreți, pentru că la București e mai scump. S-a ajuns prea departe cu prețurile. Efectiv cu capu...La București, un banal croissant într-o brutărie mai de Doamne Ajută costă 12 lei, chiar 14 lei. La Paris costă 1 euro și un pic.  Deci voi vă dați seama cât de aberante sunt prețurile! Mai scump ca la Paris???”, a spus Oana Roman pe story.

Sursă foto: Instagram/ shutterstock

  • „Mai scump ca la Paris” Oana Roman și-a ieșit din minți după ce a văzut cât a ajuns să coste un croissant în București

related posts

Modifică setările cookies