9 lucruri care pun barbatii pe fuga, de care femeile nu au habar


Daca ti s-a intamplat sa fii respinsa de un barbat fara sa stii de ce, verifica daca nu cumva te-ai facut "vinovata" de una dintre greselile de mai jos.


Exista mii de lucruri care pot sa nu fie pe placul barbatilor cand vine vorba despre aspectul sau comportamentul femeilor. Mai jos am compilat cele mai des mentionate 9 lucruri care le displac barbatilor atunci cand vine vorba despre femei.

1. Sa ai unghiile prea lungi

Desi tie s-ar putea sa ti se para sexy, in ochii lui sunt arme albe. In plus, barbatilor le place naturaletea, asa ca pastreaza-ti unghiile de o lungime medie si ingrijite si nu ai nevoie de unghii false.

2. Sa porti prea mult parfum

Sa mirosi bine e una, sa-l intoxici pe celalalt cu parfumul tau e un lucru complet diferit. Aplica putin parfum in zonele de puls si rezultatul va fi perfect.

3. Sa fii disperata

Femeile care isi suna constant iubitii sau care au nevoie mereu sa li se reaminteasca faptul ca sunt iubite ii vor indeparta in cele din urma cu nesiguranta lor.

4. Sa faci pe prostuta

Daca preferi sa nu vorbesti prea mult, pentru a parea misterioasa, risti sa pari prostuta. Barbatii adevarati prefera femeile comunicative si istete, nu papusele frumoase, dar fara personalitate.

5. Sa vorbesti despre fostul

Daca il aduci constant pe fostul in discutie, sa nu te mire ca potentialul iubit va fugi din calea ta. Intreaba-te de ce simti nevoia sa il readuci in discutie si rezolva respectiva problema.

6. Sa cedezi prea usor

Acest lucru nu se refera doar la sex, ci si la modul in care va cunoasteti. Baietilor le place mereu putin mister, asa ca nu il coplesi cu povestea vietii tale de la prima intalnire.

7. Sa il dadacesti prea mult

Nu esti mama, ci iubita lui. In momentul in care iti confunzi rolul, sa nu te mire daca incet-incet, barbatul se va simti sufocat de grija si sfaturile tale si se va indeparta.

8. Sa simti ca totul ti se cuvine

Nu ti se cuvine absolut nimic in relatie, cum nici lui nu i se cuvine nimic. Daca faceti lucruri frumoase unul pentru celalat este pentru ca va doriti sa-l vedeti fericit, nu pentru ca acest lucru vi se cuvine pur si simplu.

9. Sa te plangi tot timpul

Cu totii avem zile proaste, in care lucrurile nu merg. Daca te trezesti ca te plangi mai tot timpul de orice ti se intampla, nu te mira daca iubitul tau isi va cauta o partenera mai putin problematica.

related posts

Modifică setările cookies