Cat de infidele sunt bloggeritele? Perfecte.ro le provoaca pe Andressa, Anurim si Siblondelegandesc!


Scriu pe blogurile lor despre relatii, despre iubiri si dezamagiri si mii de oameni citesc cu sufletul la gura in fiecare zi. Sursa de insipratie pentru cititoare si subiectul fanteziilor pentru cititori, bloggeritele din Romania reusesc sa spuna tot ce conteaza fara a spune totul. Tocmai de aceea, Perfecte.ro le-a provocat pe trei dintre cele mai populare bloggerite sa raspunda sincer la o intrebare delicata: ce faci daca in timp ce ai o relatie te indragostesti de altcineva? Iata ce au raspuns autoarele blogurilor andressa.ro, anurim.com si siblondelegandesc.ro!


Cartea sinceritatii
Andressa.ro: “Mie mi s-a intamplat sa fiu “cineva-ul” din ecuatie: am aflat ca tipul cu care eram incepuse in parelel o alta relatie. Culmea e ca n-am pierdut nimic, nu era nici pe departe barbatul visurilor mele, dar ma gandeam ca merita sa acord mai mult timp unui om pana ma hotarasc daca dispar din peisaj. Ar fi trebuit sa-mi ascult instinctul! Ne-am despartit, nu inainte de a-i spune cat de las este si de lipsit de... stiti voi, ce face un barbat barbat. Dupa ce-am trecut prin asa ceva, sunt sigura ca daca a fi fost in locul lui, nu as astepta nicio zi pana sa lamuresc lucrurile. Ori cu unul, ori cu celalalt.”

Siblondelegandesc.ro: “Din momentul ala, nu mai am o relatie, ci o alta relatie. Pun punct in prima si o incep pe a doua. Nu cred in pasiuni duse in parale, nu cred in fericiri construite pe spinarea celuilalt, nu cred ca as putea sta in bratele cuiva, cu gandul fiind la altul. Stii, se spune ca nu suntem acolo unde ne este corpul, ci acolo unde ne este mintea. Iar atunci cand mintea iti este in inima, n-ai ce-i face, trebuie sa te conformezi! ”

Alegere dificila
Anurim.com: “Dificila si delicata situatie. Si, evident, se poate intampla oricui. Si, la fel de evident, de la o relatie la alta si de la un om la altul reactiile sunt diferite. La 20 de ani probabil ca nu as fi gandit prea mult. Daca m-am indragostit de altcineva, inseamna ca am fost disponibila emotional pentru asta, inseamna ca oricum relatia actuala nu mai mergea si deci nu are rost sa ma amagesc si sa mai stau in ea. Pentru ca noua indragosteala mi s-ar fi citit pe fata si in comportament.
La 30 de ani lucrurile sunt mai complicate. Stai si diseci indragosteala, traiesti bucati din ea, intens, mai intens ca la 20, insa nu poti lua decizia aia ferma si categorica din prima. Experienta iti spune ca asta nu poate fi decat o atractie trecatoare, un moment vulnerabil in care partenerul nu-ti da atentia pe care o doresti, si nu vrei sa renunti la ce ai cladit. Nu vrei, insa, nici sa scapi ocazia unei chestii misto, asa ca, de cele mai multe ori, traiesti duplicitar pana cand lucrurile se lamuresc. Depinde de cum sunt eu in relatie, de cum e el in relatie cu mine, de cum s-a intamplat indragosteala asta si de cat de mult sunt dispusa sa renunt la ce am pentru ceva ce nu stiu daca o sa am.”

Tu ce ai face daca in timp ce ai o relatie te indragostesti de altcineva?

related posts

Modifică setările cookies