Cum sa iti pedepsesti iubitul infidel


Iubitul tau te-a inselat, v-ati despartit si acum ai face orice ca sa il faci sa sufere? Perfecte.ro iti da cateva idei ...inocente.
 


Pedepseste-l cu ajutorul unui prieten foarte...sexy ;)
Daca vrei sa iti innebunesti de gelozie partenerul infidel, atunci cere ajutorul unuia dintre prietenii tai. Ai grija sa il alegi pe cel mai chipes! Faceti niste poze frumoase impreuna, in care sa pari vesela si fericita si poseaza-le pe Facebook si pe messenger. Cu siguranta, pozele vor atrage atentia iubitului infidel, care va muri de gelozie!

Nu-i mai da inpoi lucrurile care au ramas la tine acasa
Daca v-ati despartit din cauza infidelitatii lui dupa o relatie de lunga durata, atunci sigur au ramas la tine o multime din lucrurile lui personale. Cu siguranta le vrea inapoi, insa te poti razbuna refuzand sa i le dai. Poti sa le arunci, sa le dai altcuiva – nu conteaza! Important e sa nu i le mai dai lui!

Pedepseste-l abordand un look sexy

Multe persoane apeleaza la o schimbare a look-ului dupa o despartire. Ai grija la felul in care arati si fa-l sa regrete ca te-a inselat si v-ati despartit. Slabeste cateva kilograme, fa-ti o frizura noua, poarta haine sexy atunci cand stii ca o sa dai de el.

Paraste-l mamei lui
Daca dupa despartire ai ramas inca prietena cu mama lui, sora lui sau alt membru al familiei, ar trebui sa iti pastrezi demnitatea si sa nu iti speli rufele murdare in public. Insa, ai putea sa mentionezi de fata cu ei ca despartirea s-a produs din cauza comportamentului sau nepotrivit. Adevarul va iesi pana la urma la suprafata.

Ignora-i mesajele
Doare mai mult sa il ignori decat sa il jignesti. Asa ca ignora-i toate mesajele – fie de pe telefon, mail, messenger sau Facebook.

Distreaza-te
Acorda-ti cateva luni pentru vindecare. Nu te implica imediat intr-o relatie. Pune-te pe tine pe primul plan, distreaza-te, indragosteste-te, fa sex si cateva nebunii. Daca dupa perioada de refacere, te intalnesti cu ex-ul infidel, nu uita sa mentionezi ce bine te-ai simtit fara el si ce lucruri interesante ai facut in perioada asta.


 

related posts

Modifică setările cookies