Cornelia Marin consilieaza mai multe persoane din showbiz si din viata politica pentru a duce un stil de viata sanatos. Nu obliga pe nimeni sa renunte la carne, insa le explica tuturor beneficiile renuntarii la proteina animala.
Mai multa energie
"Eu nu am fost niciodata o mare consumatoare de carne. Nu mi-am impus "maine, gata, nu mai mananc carne”, pur si simplu m-am trezit ca nu mai mananc. Eu, mergand pe o alimentatie cat mai putin procesata, am mult mai multa energie decat o persoana care mananca in cea mai mare parte a meselor preparate", spune Cornelia Marin.
Experta in nutritie recomanda fructele si legumele in stare cat mai cruda, deoarece nutrientii sunt in cantitate mult mai mare. "Datorita alimentatiei mele, alcatuita in mare parte din fructe si legume proaspete, procesul de digestie, care este cel mai mare consumator de energie a corpului, este mult mai redus si atunci evident ca starea mea de energie este mult mai mare", spune Cornelia.
Riscurile de a ma imbolnavi se reduc destul de mult, iar pielea arata mai bine
"Aspectul pielii se imbunatateste. Stiu de la mai multe persoane, printre care si Claudia Pavel, care a fost uimita de ce transformari s-au produs o data cu renuntarea la proteina animala", ne-a spus Cornelia.
Detoxifierea se face mult mai usor cand nu consumi carne
"Carnea nu este neaparat un impediment intr-o alimentatie", spune Cornelia. Este important cum si cand o consumam. "Cei mai multi oameni consuma carnea cu o portie de cartofi sau cu orez, ceea ce impiedica procesul de digestie, de obicei fara o salata, cu un desert, un pahar de suc sau o bere si atunci normal ca toxinele cresc, avem probleme cu pielea, avem somnolenta, bolile sunt mult mai usor de contactat", spune Cornelia.
Crezi ca tu ai putea renunta la carne?