Liz Hurley, Cheryl Cole si Hugh Grant urmeaza dieta THE BLOOD TYPE!


Cheryl Cole a adus anul trecut celebritatea unui nou tip de dieta urmand sfaturile cartii Eat Right 4 Your Type. Curand, modelul i-a fost urmat de actorii Liz Hurley si Hugh Grant, iar dieta cu pricina a devenit unul dintre cele mai controversate programe de slabit ale vedetelor!


In teorie, dieta tipului de grupa sanguina( in traducere libera) spune ca numai un anume fel de proteine sunt potrivite pentru fiecare grupa sanguina in parte. Aceasta pentru ca reactiile corpului la anumite produse sunt diferite si datorita sangelui nostru.

Asadar, cei ce au grupa A ar trebui sa elimine carnea rosie si lactatele din meniu, mizand pe mancaruri de tip vegetarian. Cei cu grupa sanguina B ar trebui sa renunte la produsele fainoase si sa treaca numai pe lactate, in timp ce detinatorilor de grupa AB li se recomanda un meniu mixt intre cele doua A si B. Grupa cea mai comuna- 0 are nevoie de o dieta bogata in carnuri.

Verdictul expertilor spune ca nu este inca dovedita stiintific legatura intre grupele sanguine si meniul zilnic, desi se stie ca organismele reactioneaza diferit la alimente. Renuntarea la alimentele principale vine intotdeauna la pachet cu vestile proaste pentru sanatate si nivel energetic.
 

  • Liz Hurley, Cheryl Cole si Hugh Grant urmeaza dieta THE BLOOD TYPE!

related posts

Modifică setările cookies