SHOPPING ALERT! Fotoprotectie de ultima generatie pentru fata


Pe durata verii, pentru ca toti sa se bucure linistiti de caldura si soare, indiferent de tipul de ten, Laboratoarele Bioderma lanseaza un produs inovator impotriva imbatranirii induse de expunerea la soare: Photoderm MAX Ultra-fluid.


Cu o textura ultra –fluida de ultima generatie, SPF 50+  si UVA 40,  Photoderm MAX Ultra- fluid este foarte usor si sigur de folosit.

Ce aduce nou?
- Prima inovatie biologic activa - Brevetul Cellular Bioprotection® ce protejeaza ADN-ul celular in timpul expunerii la soare!
- Prima protectie UVA 40
- Prima fotoprotectie disponibila sub 3 forme: incolor si 2 variante de culoare: claire (tenta deschisa) si dorée (tenta inchisa), ce permit uniformizarea tenului.
- Prima textura reofluidificatoare (devine fluid in contact cu pielea), nu curge si se absoarbe rapid fara sa lase un aspect lucios.

Ce ofera?
Ofera fotoprotectie sigura cu o textura special formulata pentru cei care refuza produsele de fotoprotectie lipicioase, cei cu textura grasa, cu piele normala sau mixta , cei care doresc uniformizarea culorii tenului, cei care practica sporturi in aer liber si cei care au alopecie (chelie ) astfel incat din cauza sebumului de la nivelul scalpului sunt predispusi la arsuri solare in aceasta zona.

Pret recomandat în farmacie - 55 ron
 

  • SHOPPING ALERT! Fotoprotectie de ultima generatie pentru fata

related posts

Modifică setările cookies