Corina Caragea, vacanță cu picanterii în Thailanda: „Mai avea puțin și îmi lega picioarele după gât”


Prezentatoarea Știrilor sportive de la PRO TV s-a întors în Thailanda după 4 ani, la începutul anului 2020. Corina Caragea a dezvăluit cum a fost întâlnirea cu masajul thailandez.


Corina Caragea recomandă Thailanda ca destinație de vacanță în perioada iernii (în România). Pentru prezentatoarea Știrilor sportive de la PRO TV, Thailanda este o țară accesibilă în ceea ce privește cazarea și mâncarea, dar oferă o sumedenie de experiențe pe care le caută turiștii exploratori.

Fiindcă se numără printre cei care descoperă noi locuri cu rucsacul în spate, Corina Caragea a încercat aproape de toate în Thailanda acum 4 ani, când a fost prima dată. Mai puțin masajul thailandez, pe care l-a testat acum. Cum a fost această nouă experiență a descris pe larg pe blogul ei.

„Nu m-am prins dacă era băiat sau fată cel care mi-a făcut masaj, însă mi-a rupt corpul în bucăți. Mai avea puțin și îmi lega picioarele după gât, îmi înnoda mâinile și cred că putea să treacă și cu mașina peste mine, că nu mă mai mira nimic”, a mărturisit Corina Caragea.

Citește continuarea pe corinacaragea.ro!

Corina Caragea promite că va reveni cu detalii despre vacanța ei în Thailanda și pe contul de YouTube, unde va urca niște video-uri care vă vor inspira pentru o eventuală vizită în această țară.

Fotografii: corinacaragea.ro

Vezi și VIDEO: Corina Caragea, un spirit călător. Cum iși planifică prezentatoarea Știrilor Sportive PROTV vacanțele

  • Corina Caragea, vacanță cu picanterii în Thailanda: „Mai avea puțin și îmi lega picioarele după gât”

related posts

Modifică setările cookies