Frumusețea în jurul lumii by Corina Caragea. A zecea oprire - Rusia


Corina Caragea se apropie de finalul călătoriei sale în căutarea frumuseților feminine de pe mapamond. De pe harta turistică a frumuseții nu putea lipsi Rusia, o țară care se mândrește cu minunățiile ei.


„Frumusețea în jurul lumii, serialul digital pe care l-am pornit din dorința de a găsi frumusețea în toate declinările ei, dincolo de culoare, rasă, locație și măsurători, se apropie de final. Am călătorit în mai multe colțuri ale planetei, am cunoscut diferite culturi, am aflat secrete bine păzite ale femeilor din întreaga lume. A venit momentul să poposim în Rusia, o țară imensă, recunoscută și pentru femeile sale atât de frumoase”, spune Corina pe blogul ei. 

Prezentatoarea Știtilor sportive de la PRO TV ne face cunoștință cu Dasha Svicheva, o tânără de 29 de ani pricepută la Vânzări. Invitata Corinei iubește fotbalul și, desigur, nu a pierdut niciun meci de la Campionatul Mondial organizat chiar la ea acasă. Haideți să vedem ce secrete de frumusețe au rusoaicele!

Ce truc de frumusețe ai învățat de la mama ta?

„Cel mai bun sfat pe care mama mi l-a dat a fost: iubește-te! Iubește-te în fiecare zi, în fiecare secundă. Vei fi mai încrezătoare, mai fericită, vei străluci cu o energie magnetică.”

Care este cel mai sexy atu al femeilor din țară ta?

„Rusia este cea mai mare țară din lume și are și o istorie uriașă. În jur de 200 de naționalități trăiesc în țara noastră. Din acest motiv, ar fi o adevărată provocare să găsești o rusoaică pur – sânge. Așa cum știi probabil, cei mai frumoși oameni sunt cei proveniți din două rase diferite. De aceea, Rusia este recunoscută ca fiind țara în care trăiesc cele mai frumoase femei. Nu pot spune o anumită trăsătură (păr, piele, buze, etc). Moștenim tot ce avem nevoie pentru o apariție memorabilă. Ochi mari, buze senzuale, corp frumos, par sănătos și un zâmbet fermecător. Un pachet perfect. Deci, cartea noastră câștigătoare stă în sângele nostru.”

Cum este privit subiectul operațiilor estetice în țara ta?

„Dacă vorbim despre chirurgie estetică, trebuie să facem diferența între capitala Moscova și restul Rusiei. În Moscova, intervențiile estetice sunt foarte populare. Zilnic întâlnești femei care au apelat la ele, fie pentru buze, fie pentru sâni. În aceste vremuri este ceva obișnuit. Oamenii acceptă asta și nu este ceva extraordinar. Ca o regulă, dacă apuci să faci o operație, nu te mai oprești niciodată. Este un drum cu sens unic. După buze, vor vrea să-și opereze și nasul, apoi restul feței și povestea merge tot mai departe. În alte regiuni nu pot spune că operațiile estetice sunt foarte populare. Sigur că poți găsi câteva exemple, dar nu foarte des. În restul Rusiei întâlnești frumusețea în forma ei naturală.”

Citește continuarea pe corinacaragea.ro!

  • Frumusețea în jurul lumii by Corina Caragea. A zecea oprire - Rusia

related posts

Modifică setările cookies