Frumusețea în jurul lumii by Corina Caragea. Final de călătorie – România


A făcut ocolul lumii ca să afle secrete de frumusețe ale femeilor din toate colțurile planetei. Destinația finală a Corinei Caragea este România, iar invitata ei de azi este o femeie care te va surprinde din toate punctele de vedere.


Din confortul caselor noastre am putut-o urmări pe Corina Caragea în destinațiile ei exotice. În ultimele zece săptămâni, prezentatoarea Știrilor sportive de la PRO TV ne-a purtat în universul frumuseților feminine de pe mapamond și ne-a ajutat să descoperim secretele și trucurile de frumusețe ale femeilor din diverse colțuri ale planetei. Călătoria ei are ca destinație finală România, iar această alegere nu e deloc întâmplătoare.

Invitata de azi a Corinei este Saleh Numi Feroz, o tânără de 34 de ani, româncă prin adopție, de profesie „călător”. „Nu va lăsați induși în eroare de nume – a crescut în România, tatăl ei este yemenit, iar mama e româncă. De la ea a învățat toate secretele frumuseții, dar și din călătoriile ei în lumea largă, așa că are multe să ne spună. Un amestec interesant de sfaturi aflate din toată lumea, pornind desigur de acasă – România. Nu întâmplător am ales-o pe ea, un amestec de naționalități”, spune Corina Caragea pe blogul ei de călătorii.

Haideți să o cunoaștem mai bine pe Saleh Numi Feroz! 


Ce truc de frumusețe ai învățat de la mama ta?

„În principiu, mama m-a învățat că încrederea în sine și atitudinea pozitivă sunt ingrediente importante pentru a emana frumusețe exterioară. Să-mi accept unicitatea și să cultiv frumusețea cât mai natural. Am învățat de la ea și câteva trucuri de frumusețe naturiste, cum ar fi: inhalațiile cu ceai de mușețel, măștile cu argilă, exfoliatul cu zaț de cafea sau mălai. Aceste ritualuri de frumusețe le mai practic și în present, alături de alte trucuri învățate de la femei de peste tot din lume.” 

„Produsul meu preferat pe care mi l-a recomandat o femeie din Bali este uleiul de tamanu. Eu, având pielea ciocolatie și foarte sensibilă, sunt predispusă la hiperpigmentare din cauza acneei sau de la soare. Uleiul de tamanu este aur pentru pielea mea. După ce am încercat foarte multe produse și proceduri pot declara că este singurul care a avut rezultate.” 

De la o chinezoiacă am aflat de miracolele pe care le are gheața aplicată pe față prin masaj. Poți pune în tăvița pentru congelat gheață anumite ingrediente benefice fiecărei pieli. Eu pun câteva picături de ulei de măsline și puțină zeamă de lămâie. Turmericul este un alt ingredient care ajută pielea închisă la culoare să radieze și să aibă uniformitate. Este și folosit foarte des în India pentru că ajută să lumineze tenul și pentru interiorul corpului.” 

Asiaticele se feresc cel mai tare de soare, așa că folosesc tot felul de metode de a sta departe de razele solare. Etalonul frumuseții în anumite părți din Asia este să ai pielea cât mai albă, după cum multă lume știe deja. În schimb, în anumite țări din Europa, bronzul este sexy și multe femei fac efort mare pentru o piele ciocolatie.” 

Completează propoziția: Ești frumoasă atunci când… 

„… zâmbești, iubești, când ai găsit echilibrul între frumusețea interioară și cea exterioară, când faci pe alții fericiți!”

Citiți continuarea pe corinacaragea.ro!

  • Frumusețea în jurul lumii by Corina Caragea. Final de călătorie – România

related posts

Modifică setările cookies