Cum să devii amanta perfectă în relația de cuplu


Poate cea mai mare dorință pe care o ai este să fii o femeie atrăgătoare pentru el. Pentru asta este nevoie să fii jucăușă, să-ți asumi diferite roluri care pot da tonus relației, cum este cel de amantă. 


Și nu, nu este vorba să ai acest statut sau să flirtezi cu un alt bărbat, ci să înveți să fii o femeie magnetică pentru partenerul tău. Iată cum poți intra în noul rol. 

Ești poate într-unul dintre acele momente în care nu te mai simți seducătoare pentru el, în care îți dai seama că ți-ai pierdut dorința, energia și, odată cu ele, și sexualitatea, dar și magnetismul tău. Frumusețea exterioară nu valorează mult fără energia ta magnetică, misterul puterii feminine. Cum o poți deprinde?

Intră în rolul de amantă, pentru a da astfel un plus relației tale. Energia acestei manifestări este lipiciul relației tale. Doar o femeie în energie magnetică provoacă dorință, adrenalină și succes bărbaților. Această femeie trezește sau menține în el instinctul de vânător, de cuceritor. Zeițele din mitologia greacă știau asta: 

„Într-una din zile, pe când Europa se juca pe plajă, a fost văzută de Zeus. Acesta, răpit de frumusețea ei, s-a îndrăgostit pe loc. Pentru a se apropia de frumoasa muritoare, Zeus a folosit un șiretlic, s-a transformat într-un taur alb și s-a așezat la picioarele Europei. Prințesa a prins curaj și s-a urcat pe spinarea taurului. Imediat acesta a intrat în mare și a înotat rapid până la țărmul Cretei. Acolo zeița Europa i-a dăruit lui Zeus virginitatea sa și a născut doi copii: Rhadamante și Minos, ulterior regele Cretei. Zeus, în semn de răsplată,  a hotărât ca numele ei să fie purtat de un întreg continent.” 

Să fii amantă pentru partenerul tău înseamnă să-ți descoperi potențialul ascuns. Dacă știi să stăpânești această energie, știi și cum să-l ții aproape. Poți să blochezi instinctul poligamic al bărbatului. 

Sexualitatea - atuul tău în rolul de amantă

Este extrem de important să te simți magnetică, misterioasă în relația cu el. La fel de important este să știi să te scufunzi în oceanul sălbatic al senzațiilor, să fii femeia amantă pentru partenerul tău. Cum poți face asta? Prin manifestarea sexualității tale, pe care nu ar trebui să o confunzi cu sexul sau cu sex-appeal-ul.

Sexualitatea este o artă și nu are nicio legătură cu sex-appeal-ul. Când vrei să fii sexy, te îmbraci și te fardezi în așa fel încât să nu rămâi neobservată, să te dorească toți, să trezești fantezii. Decolteul, fusta scurtă, rochia mulată, machiajul în exces dă de înțeles că bărbatul te poate avea oricând, chiar acum, chiar aici. Sexualitatea este cu totul  altceva. 

Sexualitatea este un mister pe care vrei să-l afli, să guști din el. Sexualitatea este o artă feminină, o energie care înnebunește orice bărbat. Este de fapt un impuls energetic pe care un mascul adevărat îl va percepe cu siguranță. El va înțelege că această femeie deține „acel ceva” chiar dacă nu i-a văzut niciodată decolteul. 

Energia ta îl ține aproape

Femeia care știe să stăpânească energia sexuală și înțelege diferența între sexualitate și sex – appeal, știe să stăpânească bărbatul. O astfel de femeie atrage de obicei masculi puternici, bărbați maturizați care își doresc o relație serioasă.

Sexualitatea este acea energie care ridică sau coboară bărbatul. Inclusiv potența bărbatului se îmbunătățește alături de o astfel de femeie, îi crește pofta de viață, devine mai activ, atrage oportunități și bani. El înțelege că alături de ea devine mai bun, se dezvoltă, este mereu inspirat. El realizează că aici este energia vieții de care el are nevoie pentru a cuceri lumea. El simte că aici vasul este plin. 

Mai aproape de rolul de amantă

Femeia în manifestarea de amantă are o dorință enormă de a trăi, de a iubi, de a fi interesantă. Și se menține mereu tânără. În ochii ei arde focul pasiunii și al succesului. Această femeie este liberă în interiorul său. A accesat puterea feminină. Însă foarte puține femei vin nativ cu acest dar. În general, această manifestare se dezvoltă. Energia feminină se amplifică. Acest foc al pasiunii este energia vieții și noi, din păcate, odată cu trecerea timpului, stingem acest foc. Apar copiii, grijile, responsabilitățile și, poate de multe ori, simți că nu mai sclipești din interior. Asta se poate reflecta în relația ta și totul poate deveni o rutină. Femeia amantă nu va permite niciodată acest lucru. 

Rezervă-ți timp pentru tine! Pune în agendă cursurile online ale proiectului Arta de a fi femeie, în cadrul cărora vei afla multe tehnici și practici de deblocare și amplificare a energiei tale, astfel încât să știi cum să creezi totul în jurul tău cu energia ta. Vei învăța cum să intri în rolul de amantă și cum să-l cucerești de fiecare dată pe partenerul tău.

Tot ce se afla in jurul femeii este creat numai de ea si de energia ei.

Foto. Shutterstock

Secretul lui Radu Palaniță, câștigătorul Românii au talent 2020 - Trending Review cu Daragiu - Episodul 33

a mai scris și

Modifică setările cookies