Despre sexualitatea femeii. Cum să-ți amplifici și să manageriezi energia sexuală


Sexualitatea femeii este starea în care ea se simte mereu dorită, frumoasă, șarmantă, plină de viață. 


În această stare de plinătate femeia nu se compară cu nimeni, își simte unicitatea și se simte la fel de feminină  și fără manichiură. Ea primește plăcere și satisfacție de la propria existență și de la tot ce o înconjoară. Privirea și gândurile ei urmează doar lucrurile frumoase. 

Citește și: Elena Cucicovschi răspunde problemelor sexuale și de cuplu: ”M-am culcat cu trei bărbați diferiți în aceeași zi”

Când sexualitatea se amplifică, această se transformă în încredere, stimă de sine și putere feminină.  Femeia cu sexualitatea amplificată, se acceptă la orice vârstă și in orice corp. Ea diferă de celalalte femei printr-o relaxare anume, conexiuea cu Universul și atitudinea în viață. Ea este recunoscătoare pentru faptul ca este femeie și nu-și dorește să schimbe nimic la ea, doar să îmbunătățească. 

Ce este, de fapt, energia sexuală a femeii, sexualitatea și pentru ce avem nevoie să o dezvoltăm? 

În ultimii 20 de ani se discută foarte mult pe acest subiect. Fiind, de-a lungul generațiilor, o temă tabu, oamenii de astăzi, care au atâta libertate, caută informații cu nesaț. Unul din cele mai căutate cuvinte pe Google este «sex». Problema este că oamenii nu înțeleg diferența între sex, sex-appeal, sexualitate și energie sexuală. Energia sexuală este energia vieții și energia succesului pentru femei. Femeia cu energia amplificată are poftă de viață și este vie. 

Bărbatul primește această energie doar de la femeie și doar prin actul sexual. Comunicarea energetică între parteneri se produce prin sex. Legătura energetică se menține 7 ani, chiar dacă ai avut  o aventură de o noapte, ceea ce înseamnă că persoana lasă amprenta sa energetică asupra câmpului tău timp de 7 ani. Partea proastă este că se formează canale energetice prin care energia ta sexuală se scurge în trecut. Drept rezultat, nu poți construi o relație armonioasă în viitor. Anume din acest motiv, în trecut atât de mult se ținea cont de virginitatea femeii. Intuitiv toți își doreau  o femeie neatinsă, plină în neamul său. 

În mod normal, femeia amplifică această energie și o canalizează asupra unui singur bărbat, pentru ca acesta să crească, să se dezvolte și să se întoarcă acasă de la vânătoare cu pradă mai mare. “Femeia te ridică, femeia te coboară” este o expresie care se referă exact la energia femeii. Cu cât ea are mai multe relații sexuale, relații haotice – cu atât mai puțină energie sexuală deține. Cu timpul, bărbații nu o mai doresc pentru relații serioase, pentru că nu mai simt alături de ea senzația de plin. Pentru a deveni vizibilă pentru bărbat, femeia trebuie să știe să amplifice și să mențină energia vieții și să o repartizeze prin corp. Femeia care știe și înțelege ce înseamnă această energie, niciodată nu o va risipi. 

În Africa de Sud, această energie se numește «num» – energia spirituală, înțelepții chinezi îi spun «chi» – energia vitalității, iar în India este cunoscută drept «kundalini» – energia creativă.

Dacă trezim sau activăm această energie, ea va duce la mișcarea celulelor în creier care vor da un impuls pentru dezvoltarea noilor abilități. Arta, pictura, poeziile, avioanele, moda sunt create din talent, potențial uman, din energia vieții, a creativității. Unde există energie sexuală – acolo există viață. Femeia crează în jurul său prin intermediul acestei energii. Multă energie - multe de toate. Aș spune că despre asta este puterea feminină, despre puterea personală a femeii. 

Persoanele care au activată această energie, de regulă, se mențin mai mult timp tinere și cu poftă de viață mai mare. Încă din antichitate s-a demonstrat că durata vieții se mărește datorită activării energiei «kundalini». Se micșorează necesitatea de a dormi și omul are o vitalitate ridicată. Puterea de concentrare, mintea clară, talentele, creativitatea și, nu în ultimul rând, dezvoltarea spirituală sunt legate de această energie. Vestea bună este că fiecare din noi o are în interiorul său. Șarpele Kundalini stă încolăcit de 3,5 ori și abia așteaptă să fie trezit și urcat pe coloană. Oare nu sunt suficiente argumente ca să lăsăm la o parte scepticismul și oboseala cronică, pentru a activa această energie?

Există o mulțime de tehnici și practici solo de dezghețare a acestei energii, dar cel mai eficient este sexul într-un cuplu unde doi oameni se iubesc și nu se percep doar la nivel fizic. Iubirea este cea mai înaltă tonalitate a inspirației pentru un om din toate punctele de vedere, dar mai ales pentru femeie.  Dacă relaționarea este doar la nivel fizic, energia se trezește exclusiv în momentul orgasmului, se consumă, nu aduce beneficii și chiar poate lăsa omul fără puteri. Dacă ne conectăm la nivel spiritual, când  sufletele partenerilor comunică, atunci procesele energetice se accesează foarte puternic. 

Energia sexuală este despre cum să generăm această putere la nivel fizic și cum să o manageriem,  cum să creăm realitatea în jurul nostru cu ajutorul ei. Cum am mai zis, energia sexuală = energie creativă. Când energia sexuală este amplificată, femeia are o dorință arzătoare să se manifste în creație, artă. Aici nu este vorba doar de pictură și muzică, ea face din viața sa o artă.  O femeie adevarată își păstrează starea de ușurință, pofta de viață, libidoul, flexibilitatea, se află în flux, în proces creativ chiar dacă este top – manager într-o companie mare. Astăzi, femeile moderne sunt foarte categorice și masculine, domină, au nevoie să controleze, să analizeze, sunt canalizate pe rezultat, nu au compasiune – iar toate aceste lucruri sunt dovada lipsei de energie sexuală care de fapt este energia feminină. Doar descoperindu-ne sexualitatea, devenim «moale ca uleiul», tandre, creative, personalități interesante, carismatice, capabile să acceptam… Totul ca în actul sexual, conform  legilor naturii: bărbatul devine tare – femeia acceptă.   

Dacă nu avem creativitate, hobby, o activitate care să ne facă fericite, să ne ofere sentimentul de plinătate – ne ofilim ca floarea care nu este udată. Dar când se ofilește feminitatea noastră, începe să se distrugă relația, starea de bine, situația finaciară, pentru că femeia iese din flux și viața ei devine din ce în ce mai grea. Lucrurile nu mai vin ușor, ea este nevoită să lupte pentru existența sa. Pentru a rămâne dorită, unică, atrăgătoare  pentru bărbatul tău, în obligația ta de femeie intră să știi să-ți amplifici și să manageriezi energia sexuală prin tehnicile de life - management feminin. 

Te aștept la training-ul «Focul pasiunii. Amanta», unde vom afla totul despre feminitate, sexualitate și puterea feminină. 

a mai scris și

Modifică setările cookies