) Motivul pentru care femeile ar trebui să renunțe la pantaloni | Perfecte.ro

Motivul pentru care femeile ar trebui să renunțe la pantaloni


Când am pășit pe drumul evoluției feminine, primul lucru pe care l-am învățat de la trainerii mei a fost să renunț la pantaloni. De ce?


Pentru că pantalonii blochează centrul energetic feminin. Femeia se deconectează de la esența sa și nu se mai încarcă de la pământ. Apa și pământul sunt elementele feminine. Inclusiv și zeul Hefaistos a creat-o pe Pandora, femeia înzestrată cu toate darurile, din apă și pământ. Multe dintre legende vorbesc despre asta și se spune că legenda caută pe cel care crede. 

Citește și: Interviu Elena Cucicovschi, trainer de feminitate: ”Sexualitatea, pentru majoritatea femeilor, este o rușine” 


Fusta sau rochia este un atribut obligatoriu al feminității și nu doar pentru că estetic arată bine, dar mai ales pentru că are o semnificație sacră în viața unei femei.
Ați observat că și în culturile mai primitive s-a păstrat și astăzi tradiția fustelor lungi, pentru că ea formează un con. Cu cât aceasta este mai largă în partea de jos cu atât mai multă energie de la pământ ia femeia, iar această energie se stochează în partea de sus. Principiul piramidei.
Dacă ne amintim, femeile din toate civilizațiile antice erau îmbrăcate în rochii, sarafane, kimonouri, tunici, în funcție de etnie.
Dar de ce? În vremurile străvechi, a fost era nepoluată din punct de vedere informațional, oamenii erau mai luminoși, aveau legături mult mai strânse cu natura, cu originea lor.
Erau conștienți  de faptul că diferența între bărbat și femeie nu e doar la nivel fizic, dar și energetic. Femeia este construită în așa fel încât să se încarce de jos, de la Mama Pământ, energia materiei care reprezintă toate bunurile pe care ni le oferă pământul. Abundență, roade.

Pantalonii blochează femeia.


Femeia în fustă sau în rochie este văzută altfel de către bărbați, decât femeia în pantaloni. S-a demonstrat și științific că sistemul hormonal și comportamentul femeii suferă dacă ea poartă mereu pantaloni.

Centrul energetic al femeii este pântecul, care se află cu patru degete mai jos de buric, locul unde stochează această energie pe care o primește de la pământ. La fel ea se încarcă de la natură. Apă, aer, foc, pământ. Cele patru elemente.
Bărbatul nu are acest centru energetic, unde să stocheze energia. Așadar, el se încarcă de la femeie prin actul sexual care, de fapt, este schimbul energetic între genuri.
Când femeia poartă pantaloni, ea blochează acest canal energetic și rupe legătura cu Pământul. Blochează circulația sanguină în mod natural, pentru că strânge organele și, la fel, blochează  fluxul de energie.
Astfel, locul ei sacru este gol și nu are nimic de oferit bărbatului ei. Ea se încarcă de la natură în strategii masculine. Femeia mereu în pantaloni este ca un bun prieten în ochii lui. Dar energia feminină dăruită unui bărbat îl înzestrează cu mult calm, liniște, echilibru emoțional, stabilitate și forța de a crea. El își dorește să fie util. Bărbații agresivi, duri, egoiști sunt bărbații lipsiți de dragostea și tandrețea femeii, de feminitatea ei.
Cu o astfel de femeie se perturbă schimbul de energie. Bărbatul devine nervos și însetat.  El nu primește ceea ce are nevoie instinctiv. Asta duce la neînțelegeri în cuplu, certuri, scandal, probleme cu sănătatea în ambele cazuri.
O femeie în rochie se simte altfel. Rochia este o frână naturală de a nu face munca de bărbat. Ea nu mai e comodă ca în pantaloni dar devine senzuală, elegantă, atrăgătoare, feminină, un adevărat magnet pentru bărbați.
El, instinctiv, își dorește să o ocrotească, să o protejeze pentru că se simte bărbat alături de ea. Nu vede concurență în ea, n-o consideră o femeie foarte emancipată, îi place atitudinea ei. În rochie ea este mult mai delicată. Are un altfel de comportament decât femeia în pantaloni. Rochia o obligă mereu să fie aranjată, cochetă.

Starea femeii în rochie și în blugi diferă. În primul rând, când porți rochie ești obligată să fii grațioasă. Femeile care ignoră rochiile sunt mai des pacientele ginecologului. La această femeie se estompează producerea hormonilor feminini și în față iese testosteronul, hormonul masculin. Pentru ca testosteronul din ovare să se sintetizeze în hormoni feminini, partea exterioară a șoldurilor și perineul nu trebuie deranjate sau strânse. Dacă acest lucru se întâmplă, testosteronul nimerește în sânge. Eu observ și la adolescente că grăsimea nu se depune în stil feminin, pe șolduri, se depune pe talie, deși bărbații sunt cei care fac burtă. Testosteronul este hormonul agresivității masculine care se produce înainte de luptă și scade sensibilitatea la durere. Femeile care produc testosteron au sensibilitatea foarte scăzută și nu pot simți ceea ce ar trebui să simtă o femeie. Echilibrul hormonilor în organismul femeii ar trebui să fie 70-30. 70% hormoni feminini și 30% hormoni masculini. Astfel putem să ne și îmbrăcăm corespunzător. Două zile purtăm pantaloni și restul zilelor rochii. Pantalonii ar trebui să fie moi și mai largi, ca să nu strângă perineul și partea exterioară a șoldurilor.

Eu zic să purtăm rochii, să fim cochete, elegante, aranjate, astfel încât imaginea din oglindă în fiecare dimineață să ne încarce cu energie plină de șarm pentru tot restul zilei.

 

a mai scris și

Modifică setările cookies