Oricine poate atinge libertatea financiară! Cum să ai o relație excelentă cu… banii!


Ce aţi spune dacă aţi afla că oricând puteţi trăi viaţa pe care o visaţi? Blocajele sunt însă cele care ne împiedică să facem asta, iar întrebarea este cum reuşim să identificăm acel „ceva” care stă în calea unei existenţe din care nimic să nu lipsească?


Elena Cucicovschi, trainer de feminitate şi creatoarea celui mai complex program de life-management din ţară, „Arta de a fi femeie”, le învaţă pe reprezentantele sexului frumos că limitele sunt doar o închipuire.

Psiholog şi antreprenoare de succes, Elena Cucicovschi se pregăteşte să dea startul ediţiei cu numărul cinci al unui curs online extrem de iubit, dedicat luxului şi confortului material: „Femeia cu bani”, în care le dezvăluie femeilor, într-un mod inedit, cum pot obţine liniştea zilei de mâine, prin bunăstare materială.

CUM PRIMIM ENERGIA BANILOR?

Ce înseamnă să faci bani, ce aştepţi de la ei, de câţi ai nevoie ca să te simţi liberă, cum să îi obţii, în aşa fel încât să vină uşor şi constant? Sunt doar câteva dintre întrebările la care îşi propune să răspundă programul conceput exclusiv de Elena Cucicovschi, un manisfest pentru siguranţă financiară, dedicat femeilor: „Banul este o hârtie, acesta nu are putere, nu are forţă de sine stătătoare. Energia lui este determinată de gândurile noastre. Dacă vrem să atragem mai mulţi bani în viaţa noastră, trebuie să facem ajustări energetice înăuntrul gândurilor noastre şi al fiinţei noastre.”

Trainerul de feminitate le învaţă astfel pe cursante cum să controleze banii, dar şi cum să nu se lase controlate de ei. Elena Cucicovschi crede că aceştia răspund energiilor pe care le exteriorizăm:

„Există persoane care atrag banii și bunăstarea materială, luxul și confortul și răsfățul, fără a depune mare efort! Aceia sunt oamenii care știu să cheme si să primească energia banilor. Vibraţia banului trebuie să se armonizeze cu frecvențele noastre spirituale, ca să servească scopul echilibrului și al bunăstării pe toate planurile.”

Doar că atunci când nu îi obţinem, este semn că avem prea multe îndoieli, prea multă nesiguranţă, prea multe frici. Sunt elemente care resping banii: „Energia banilor nu acceptă limite și obstacole! Ea este una dintre cele mai puternice energii ale Universului, iar acolo unde nu este primită, ocolește asemenea unui fluviu care se varsă cu abundență unde terenul îi permite.” 


ATRAGE BANII ÎN NICIO LUNĂ PRINTR-UN JOC INTERACTIV!

Tocmai ca să depăşiţi aceste bariere, Elena Cucicovschi a adunat în cadrul cursului ei, „Femeia cu bani”, toate ideile şi soluţiile eficiente de atingere a prosperităţii, care pot fi folosite întreaga viaţă. Programul este conceput ca niciun altul: a fost creat sub forma unui joc interactiv.

„Ce este WOW la acest joc este că de la o săptămână la alta deja încep să apară schimbări care te motivează să continui pentru a atinge abundența financiară. Și mai frumos este că dacă ești o persoană care nu este foarte motivată în general, acest JOC, pentru că are rezultate deosebit de rapide, te ține captiv să îți dorești să continui de la o zi la alta, să ai curiozitatea să descoperi energia banilor într-un mod foarte creativ și dinamic.”

Practic, jocul marca Elena Cucicovschi mută focusul cursantelor de la rezultatul final – obţinerea banilor- la călătoria până în acel punct, dintr-un raţionament simplu: atunci când ne relaxăm, suntem automat dispuse să primim energia banilor. „Acest joc îți garantează succesul în 3 săptămâni și are menirea de a descoperi cele mai eficiente ritualuri și practici de atragere a prosperității materiale – informații concrete, exemple, tehnici și secrete, dar și care sunt zilele benefice și cele nefavorabile ale lunii, din punct de vedere financiar.”


CURSUL „FEMEIA CU BANI”, O PROVOCARE DE DEZVOLTARE PERSONALĂ

Drumul până la prosperitate financiară este, de fapt, o provocare. Cursantele vor fi puse în faţa unor situaţii care le vor face să îşi depăşească limitele şi să nu caute scuze pentru insucces. Programul „Femeia cu bani” se întinde pe trei săptămâni şi combină partea practică şi teoretică. Este un curs complex, care se adresează tuturor femeilor care sunt pregătite de o schimbare interioară profundă, celor care pun accent pe practică în materializarea lucrurilor, dar şi celor care ştiu să îşi aprecieze timpul şi propria muncă.

TRAINERUL ELENA CUCICOVSCHI, DE LA 0 LA ABUNDENŢĂ

Elena Cucicovschi a aflat pe propria piele ce înseamnă să te afli în faţa unor situaţii-limită. Dintr-o dramă personală, a creat, prin multă muncă şi prin pregătire la cele mai prestigioase şcoli din lume dedicate wellbeingului feminin, un concept iubit astăzi de peste zece mii de femei, care au vrut să se reinventeze şi să fie parte din „Arta de a fi femeie”, cel mai mare studio online de feminitate, un loc special în care reprezentantele sexului frumos de pretutindeni reuşesc, prin intermediul cursurilor, workshop-urilor şi training-urilor dezvoltate de Elena Cucicovschi, să se redescopere şi să îşi recapete esenţa feminină:

„Universul vrea să îți dăruiască mai mult, iar eu am învățat ce înseamnă să pornești de la zero și să ajungi la abundență. Motto-ul pe care îl promovez este: Învaţă să faci bani şi să atragi abundența financiară, indiferent de circumstanțe!”


Înscrierile la cursul „Femeia cu bani” se fac la numărul de telefon: 0748.242.351. Ca să fiţi la curent cu cele mai noi proiecte pe care le-a lansat sau le pregăteşte Elena Cucicovschi, vă invităm pe pagina oficială a studioului ei de feminitate, https://artadeafifemeie.ro/, dar şi pe pagina de Instagram https://www.instagram.com/manifest_al_feminitatii/

 

a mai scris și

Modifică setările cookies