Cum gătește o mamă cu mulți copii. „30 de ouă pentru micul dejun și 10 kg de carne pentru prânz și cină”


O cunoscută bloggeriță din Rusia, mama a 11 copii, și-a șocat fanii cu un video recent, în care le prezintă cum gătește și de câte produse are nevoie pentru toate mesele zilei. 


Olga Bîcova s-a mutat la sat, acolo unde educă 11 copii și are grijă de o gospodărie mare. Canal ei de YouTube, unde își povestește viața de zi cu zi, înregistrează milioane de vizualizări. 

Într-un video recent, Olga le prezintă urmăritorilor meniul unei zile. Spre exemplu, pentru a le pregăti copiilor omletă, aceasta a folosit 30 de ouă, iar pentru masa de prânz și cină - 10 kg de carne de porc. Ea a explicat că vrea să le facă o ciorbă și chiftele. Video-ul a fost urmărit de peste 4 milioane de oameni și a înregistrat sute de comentarii. În timp ce unii o apreciază și o numesc „mamă eroină”, alții o critică, spunând că singură și-a ales această viață. 

Povestea de viață a femeiii nu este deloc roz. Primul ei soț nu și-a dorit mulți copii, iar când aceasta a rămas însărcinată cu al treilea copil, bărbatul a părăsit-o. Olga a trebuit să se descurce singură, iar pentru că nu avea studii a avut mai multe job-uri: bonă, măturătoare de străzi etc.

Când l-a întâlnit pe actualul soț, a decis să se mute la țară, iar aici au pornit de la zero. În prezent, familia crește vaci, porci și păsări și așa reușesc să-și asigure zilnic hrana. Mai mult, au învățat să facă diverse produse lactate, pe care reușesc să le vândă. Olga le-a mărturisit urmăritorilor că trăiește după principiul: „Câți copii îmi va da Dumnezeu, atâția voi naște!”

Sursă foto: captură YouTube, Instagram/ olga_mama11

Vezi și: 

  • Cum gătește o mamă cu mulți copii. „30 de ouă pentru micul dejun și 10 kg de carne pentru prânz și cină”

related posts

Modifică setările cookies