Jennifer Garner a nascut un baietel


Cunoscuta actrita de la Hollywood si sotul ei, Ben Affleck, au urat bun venit pe lume celui de-al treilea copil al lor, un baietel. In varsta de 39 de ani, vedeta mai are doua fetite, Violet, de sase ani si [...]


Cunoscuta actrita de la Hollywood si sotul ei, Ben Affleck, au urat bun venit pe lume celui de-al treilea copil al lor, un baietel.

In varsta de 39 de ani, vedeta mai are doua fetite, Violet, de sase ani si Serafina, de trei ani.

Jurnalistii nu au reusit sa afle mai multe detalii despre nou-nascutul celebrului cuplu, insa apropiati ai familiei sustin ca evenimentul fericit a avut loc noaptea trecuta.

Jennifer Garner si Ben Affleck sunt casatoriti de sapte ani, iar in luna august a anului trecut au anuntat ca vor deveni parinti pentru a treia oara, manifestandu-si dorinta de a avea un baietel, de vreme ce aveau deja doua fetite.

Cu toate ca era vizibil insarcinata, Jennifer nu a renuntat la activitatile obisnuite si a fost surprinsa adesea plimbandu-se pe strazi, alaturi de micutele ei, ducandu-le la orele de balet sau la biblioteca.

Asemenea oricarei familii frumoase si unite, toti s-au implicat in procesul alegerii unui nume pentru noul membru al familiei. Mai mult decat atat, invitata la emisiunea lui Jay Leno, Jennifer a spus ca fetitele ei vor alege un nume Disney pentru fratiorul lor. De la Donald Duck, la Peter Pan sau Smee, cele mici au fost pline de idei, conform vedetei.

In urmatorul ei film, Garner va juca rolul unei femei care isi doreste sa devina mama si care recurge la un gest incredibil pentru a-si indeplini visul. Alaturi de partenerul ei, ea ingroapa intr-o cutie calitatile pe care si le-ar dori de la un micut si are parte de surpriza vietii ei.

Felicitari proaspetilor parinti!

related posts

Modifică setările cookies