O femeie cu patru copii, virală pe TikTok după ce a dezvăluit că și-a alăptat soțul în vacanța familiei


Janelle McAloon are 32 de ani și este mamă a patru copii. Femeia din Boston a dezvăluit recent că a fost nevoită să-și alăpteze soțul, în timpul unei vacanțe de familie. „Momentele disperate necesită măsuri disperate”, spune femeia, care a explicat rațiunea acestui gest.


Janelle McAloon născuse al patrulea copil, când soțul ei, Joshua, a decis că familia lor merită o vacanță. Așa că au plecat în Puerto Rico, pentru patru zile. Însă, din cauza numărului mare de lucruri pe care trebuia să le împacheteze, mămica a uitat un lucru esențial acasă: pompa de alăptare.

În aceste condiții, a fost nevoită să ceară ajutorul soțului ei, fiindcă „momentele disperate necesită măsuri disperate”.

Știți partea aceea din jurămintele din căsnicie cu la bine și la greu? Ei bine, a trebuit să apelez la soțul meu. Sânii mei erau pe punctul de a exploda. I-am cerut să mă ajute, și asta am și făcut. A trebuit să-mi alăptez soțul”, spune Janelle într-un clip de pe TikTok care a devenit viral.

@nellesworld The awkwardness was real…???? #motherhoodunplugged #momlife #nellesworld #AmazonSavingSpree ♬ original sound - Janelle & Joshua

Vezi mai multe poze în GALERIA FOTO de mai jos!

Gestul a fost pe placul soțului ei, care s-a achitat onorabil de sarcina sa.

Probabil a fost cea mai bună vacanță dintre toate, pentru soțul tău”, a comentat un internaut, în timp ce alții au considerat că „este visul oricărui bărbat”.

Citește șiCum arată acum Mara Martin, fotomodelul care în 2018 și-a alăptat fetița în timp ce defila pe podium

Alți internauți cred că Joshua este un erou, deoarece mulți consideră laptele matern imposibil de băut. 

Fotografii: @nellesworld

Vezi și VIDEO: Alăptarea, o perioadă firească din viața viitoarelor mămici

  • O femeie cu patru copii, virală pe TikTok după ce a dezvăluit că și-a alăptat soțul în vacanța familiei

related posts

Modifică setările cookies