Vedetele care își hrănesc copiii la sân în public, în Săptămâna alăptării. „Sunt sânii mei”


În săptămâna internațională a alăptării (1-7 august), vedetele internaționale s-au întrecut în postări prin care încurajează femeile să nu se jeneze de acest comportament. Cine sunt starurile care nu s-au sfiit să-și hrănească la sân copiii, în public.


Halsey este una dintre vedetele care încurajează alăptatul în public, comportament care încă e taxat în multe țări. Cântăreața de 26 de ani, care a născut la 14 iulie un băiat, a postat pe Instagram o fotografie prin care încurajează femeile să nu se abțină de la a-și hrăni copiii în public.

Peste 4 milioane de admiratori au aprecita postarea și gestul artistei.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by halsey (@iamhalsey)

Printre cei care au aplaudat-o pentru demersul ei se numără și Mara Martin, fotomodelul care în iulie 2018 a defilat pe podium în timp ce-și alăpta fiica.

Citește și: Modelul care și-a alăptat fetița pe catwalk, sfat pentru românce: „Fiți încrezătoare în alegerile voastre ca mame”

Actrița americană America Ferrera (37 de ani) a avut un mesaj clar pentru femeile care încă mai ezită să-și alăpteze copiii în public.

Aceștia sunt sânii mei și voi alăpta unde vreau... voi alăpta unde vreau eu”, a scris actrița pe rețelele sociale.

Jessica Alba și-a alăptat fiul la estetician

Jessica Alba, care are trei copii cu actorul Michael Warren, a născut a treia oară în decembrie 2017. Actrița de 40 de ani l-a luat cu ea până și la estetician, unde l-a hrănit natural.

Însă, actrița a făcut la fel și la cumpărături, folosind cabinele de probă pe post de „sală de mese”.

Fotografii: Shutterstock/Instagram

Vezi și VIDEO:

  • Vedetele care își hrănesc copiii la sân în public, în Săptămâna alăptării. „Sunt sânii mei”

related posts

Modifică setările cookies