Defilează alaturi de modele cu 30 de ani mai tinere și le eclipsează. Naomi Campbell, regina de necontestat a podiumului


La vârsta ei, cele mai multe modele sunt retrase de cel puțin 10-15 ani din activitate. Însă Naomi defilează la Săptămânile Modei cu aceeași încredere cu care o făcea în urma cu 30 de ani, când, alături de Cindy Crawford, Linda Evangelista și Claudia Schiffer, lansaseră “era supermodelelor”.

Tag-uri: #Naomi Campbell

La 53 de ani, Naomi Campbell nu arată cu mult mai diferit decât la 30 de ani -  aceeași siluetă impecabilă, aceeași atitudine sexy și încrezătoare. Supermodelul a fost principala atracție la Milan Fashion Week, acolo unde și-a făcut apariția atât în public, la diverse prezetari de modă, cât și pe podium. Și nu oricum, ci în lenjerie intimă!

La show-ul Dolce&Gabanna, Naomi Campbell și-a etalat siluetă impecabilă într-o lenjerie intimă neagră, impresionând, ca întotdeauna, cu forma ei fizică spectaculoasă.

Și nu a fost prezentă pe catwalk doar la Milano, ci și la New York Fashion Week, la începutul lunii, într-o rochie transparentă.

Însă, Naomi nu este singurul supermodel din anii ’90 care a strălucit pe podium la Milano – Claudia Schiffer a defilat pentru Versace.

Sursa foto: GETTY IMAGES
  • Defilează alaturi de modele cu 30 de ani mai tinere și le eclipsează. Naomi Campbell, regina de necontestat a podiumului

related posts

Modifică setările cookies