Naomi Campbell a pozat nud la 50 de ani și a stârnit admirația fanilor ei


Naomi Campbell este curtată de revistele de modă și la 50 de ani. Vedeta a acceptat să pozeze nud în Kenya, unde deține o locuință din 1994. 


Supermodelul Naomi Campbell este atracția ediției de primăvară a revistei i-D, pentru care a pozat provocator în cursul acestei luni. Într-un interviu acordat publicației, Naomi Campbell a dezvăluit că se simte mândră că echipa care a lucrat la acest proiect este compusă exclusiv din oameni de culoare.

Mi se întâmplă foarte rar asta. Luis este al treilea fotograf de culoare cu care am lucrat în toată cariera mea în industria fashion. M-am simțit mândră, recunoscătoare și fericită că am făcut parte dintr-o ședință foto cu tineri creativi care au culoarea pielii mele”, a spus modelul.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Naomi Campbell (@naomi)

Ședința foto a avut loc în Kenya, țară pe care vedeta a descoperit-o în 1994. De atunci, vine aici constant pentru frumusețile ei.

Sunt atât de multe nestemate, atât de multe secrete ascunse. Eu vin aici din 1994 și încă descopăr lucruri”, s-a confesat Campbell.

Citește și: Naomi Campbell, la 49 de ani: „Nu sunt pregătită încă să am copii”

Fanii modelului au fost în extaz când au văzut fotografiile pe care le-a distribuit pe rețelele sociale.

Naomi, arăți incredibil!! Încă ești și mereu vei fi în topul acestui joc”, i-a transmis un admirator.

În vârstă de 50 de ani, Naomi Campbell a fost martora multor discriminări cu tentă rasială în industria modei. Ea a militat pentru susținerea fotomodelelor de culoare pentru a-și face loc într-un domeniu controlat, aproape în totalitate, de „albi”.

Fotografii: Getty Images

Vezi și VIDEO: Cu Medeea Marinescu: „Marius Manole, îmi pare rău!”

  • Naomi Campbell a pozat nud la 50 de ani și a stârnit admirația fanilor ei

related posts

Modifică setările cookies