Ea este femeia care poartă cele mai sexy piese de lenjerie intimă. Cum a pozat într-un body decoltat


Victoria Lane, un model în vârstă de 27 de ani, face furori pe Instagram cu apariții irezistibile în ținute provocatoare. Recent și-a lansat propria linie de lenjerie intimă, iar imaginile de promovare i-au cucerit imediat pe admiratori. 


Cu origini mexicane și germane, Victoria are trăsături foarte frumoase și se numără printre cele mai sexy modele din Los Angeles (SUA). Silueta impecabilă a ajutat-o să se afirme în lumea modellingului, iar acum își încearcă norocul și în antreprenoriat. 

Tânăra s-a remarcat pe Instagram pozând în cele mai sexy piese de lenjerie intimă. Acum și-a pus amprenta la crearea propriului brand, care conține body-uri îndrăznețe, sutiene și chiloți cu decupaje sau cu inserții transparente. Victoria are aproape 1 milion de urmăritori pe Instagram, iar unii o numesc „Regina lenjeriei intime”. 

„Primul meu set de lenjerie intimă cu propria mea etichetă. Timp de doi ani, am lucrat fără încetare la crearea propriei mărci de lenjerie intimă și în sfârșit a devenit realitate! Cu multă muncă și dăruire, puteți face orice să se întâmple cu adevărat!”, a scris modelul recent pe Instagram. (vezi mai multe imagini în galeria foto de mai jos)

Sursă foto: Instagram/ victorialane

Vezi și: Cadoul perfect de Valentines Day!

 

 

 

 

  • Ea este femeia care poartă cele mai sexy piese de lenjerie intimă. Cum a pozat într-un body decoltat

related posts

Modifică setările cookies