Kristen Stewart s-a imbracat ca un semn rutier la premiera Twilight de la Madrid


Dupa doua aparitii foarte transparente si sexy la premierele ultimului film din saga "Twilight" la Los Angeles si, respectiv, Londra, Kristen a uimit fanii cu o alegere vestimentara ciudata si, cu siguranta, foarte greu de ignorat.


Pentru premiera "Twilight" din Spania, care a avut loc aseara, la Madrid, Kristen a purtat o rochie Dior verde fosforescent, care ne-a adus foarte mult aminte de un semn de circulatie. Mai in gluma, mai in serios, alegerea ar fi putut fi inspirata de faptul ca fanii actritei au blocat traficul in zona desfasurarii premierei, iar Kristen n-a vrut decat sa fluidizeze circulatia. :)

Dincolo de culoarea indoielnica a tinutei, croiala n-a avantajat-o deloc in zona abdomenului si nici lungimea nu pare una potrivita, chiar daca Kristen are niste picioare foarte subtiri. Cat despre pantofi, continuand gluma cu semnul de circulatie, nu putem sa nu observam ca arata ca o zebra.

Cei doi parteneri de ecran, insa, Robert Pattinson si Taylor Lautner au avut o aparitie foarte eleganta, in doua costume gri, Taylor preferand sa mearga mai mult spre zona smart casual, purtand un tricou pe dedesubt.

Toata lumea a fost atenta, bineinteles, la comunicarea nonverbala dintre Kristen si Robert, iar acestia nu si-au dezamagit fanii.

Cei doi au stat imbratisati pe covorul rosu si au parut mai apropiati ca niciodata, demonstrand ca au lasat deoparte tot scandalul provocat de infidelitatea lui Kristen. Daca este vorba doar de o actiune desteapta de PR, ramana de vazut.

Spune si tu: ce parere ai despre rochia lui Kristen? Iti place?

  • Kristen Stewart s-a imbracat ca un semn rutier la premiera Twilight de la Madrid

related posts

Modifică setările cookies