La 41 de ani este inca preferata marilor designeri. Supermodelul care arata la fel de spectaculos pe catwalk ca la 18 ani


Recent a spus intr-un interviu ca nu se considera un "supermodel" pentru ca nu are puteri "supraomenesti". Noi am spune insa ca o supraputere o are cu siguranta: efectiv NU imbatraneste!


La 41 de ani, Naomi Campbell a fost vedeta prezentarii noii colectii Roberto Cavalli, la Milan Fashion Week. Fotomodelul a imbracat o rochie lunga, cu spatele gol si cu decolteu adanc.

Descoperita in 1986, inainte sa implineasca varsta de 16 ani, Naomi reuseste si acum, la 41 de ani, sa atraga oferte ca model. In 1998, revista Time declara era supermodelelor incheiata, dar iata in 2007 a defilat pentru Dior in prezentarea aniversara de 60 de ani la Versailles.

La 42 de ani le da clasa pustoaicelor! A slabit 32 de kilograme si arata incredibil in rochie mulata de piele

In acelasi an, in septembrie, revista Vanity Fair le-a reunit pe marile frumuseti al secolului XX pentru o coperta, iar atunci Naomi a pozat din noua alaturi de Evangelista, Turlington, Crowford, Shiffer si Stephanie Seymour.

Foto: SPLASH

Frumoasa si furioasa, Naomi Campell a reusit in ultimii 25 de ani sa apara pe copertele celor mai importante reviste de moda, dar apoi si pe primele pagini ale tabloidelor. Temperamentul sau aproape ca a depasit in celebritate frumusetea ei. De 10 ori acuzata de agresiune de catre angajatii si colaboratorii sai si chiar de politisti, modelul de 41 de ani pare acum un pericol public.

Citeste povestea lui Naomi Campbell - de la suupermodel la superbatausa.

  • La 41 de ani este inca preferata marilor designeri. Supermodelul care arata la fel de spectaculos pe catwalk ca la 18 ani

related posts

Modifică setările cookies