Miley Cyrus si-a pus in evidenta picioarele interminabile intr-o pereche de pantaloni minusculi si tocuri cui. Cum vrea sa isi ia revansa fata de Liam


Dupa ce a fost acuzata ca a consumat droguri si dupa anularea nuntii din aceasta vara cu Liam Hemsworth, Miley Cyrus a decis sa le dea o lectie tuturor celor care o critica.


In ciuda tuturor probleme recente prin care a trecut, Miley a vrut sa le demonstreze carcatoasilor ca arata si se simte mai bine ca niciodata.

Fotografiata intr-o pereche minuscula de pantaloni pe care i-a asortat cu pantofi cui in dungi, fosta vedeta Disney si-a pus in valoare picioarele superbe si le-a demonstrat criticilor ca nu se lasa doborata cu usurinta de probleme.

Desi are doar 1.65 m, in pozele facute de paparazzi ea arata mai ceva ca un model Victoria’s Secret, semn ca picioarele ei lungi nu au absolut nicio imperfectiune. Ca de obicei insa, gurile rele au spus ca pantalonii vedetei erau prea scurti si ca dezgoleau mai multa piele decat ar fi trebuit.

Ei au mai adaugat ca vedeta nu stie inca sa isi potriveasca tinutele, ea asortand la pantaloni si tocuri un hanorac larg cu gluga, care nu i-a pus in evidenta formele.

Admiratorii lui Miley nu au tinut cont de aceste mici rautati insa si au fost surprinsi de un detaliu care i-a pus pe ganduri. Se pare ca vedeta purta din nou inelul de logodna primit de la Liam, dupa ce saptamana aceasta ea si logodnicul au hotarat sa amane nunta.

Tu ce parere ai despre aparitia lui Miley? Crezi ca arata bine imbracata asa?

  • Miley Cyrus si-a pus in evidenta picioarele interminabile intr-o pereche de pantaloni minusculi si tocuri cui. Cum vrea sa isi ia revansa fata de Liam

related posts

Modifică setările cookies