4 motive pentru care trebuie sa renunti la produsele de machiaj ieftine. Vezi la ce riscuri te supui daca folosesti farduri sau pudre de la magazinul din coltul strazii


Ai grija ca produsele cosmetice pe care le folosesti sa nu-ti afecteze tenul, ci sa te mentina tanara si frumoasa.


Fata are nevoie de o ingrijire atenta, responsabila si de durata, astfel incat pentru a obtine un rezultat de efect si pentru a avea in acelasi timp grija de tenul tau, trebuie sa investesti in produse cosmetice calitative, chiar daca pretul acestora este de multe ori destul de mare. 

Vezi la ce riscuri iti supui tenul, daca nu folosesti produse cosmetice de calitate.

Nu sunt concepute pentru fiecare tip de ten in parte

In timp ce produsele cosmetice de calitate se adreseaza diverselor tipuri de ten, de la ten uscat, la ten gras si ten rosiatic, cele ieftine sunt destinate fie doar hidratarii, fie doar tipului de ten sensibil, astfel incat in cazul alegerii unui produs nepotrivit, pielea ta va avea de suferit si va deveni mai sensibila decat era inainte.

Produsele cosmetice scumpe rezista pe piele mai mult timp

Daca vrei un machiaj impecabil, care sa reziste o noapte si o zi, atunci solutia sta in produsele de calitate, menite sa ascunda imperfectiunile si sa scoata in evidenta trasaturile frumoase ale fetei. De la fonduri de ten cu rezistenta intre 24 si 36 de ore pana la mascara sau tus de ochi rezistente la apa, oferta din magazine este irezistibila. In paralel cu aceste beneficii ale produselor de calitate, cele de la polul opus se vor dovedi inestetice si cu o putere redusa de rezistenta.

Calitatea produselor ieftine sta sub semnul intrebarii

In ziua de azi, producatorii care isi doresc sa mentina calitatea produselor lor, au renuntat la ingredientele artificiale in favoarea celor naturale, non-alergice si benefice oricarui tip de piele. Pretul produsului este de obicei un bun indicator pentru nivelul calitatii, astfel incat cele bazate pe ingrediente naturale sunt de cateva ori mai scumpe decat cele sintetice, pe care si le poate permite oricine, dar care supun pielea unor avalanse de probleme dermatologice.

Ambalajul produselor lasa de dorit

Intr-adevar calitatea produselor este de departe mult mai importanta decat modul in care sunt ambalate acestea, insa in cazul in care le cumperi pentru a le oferi cuiva sau pur si simplu obisnuiesti sa le ai mereu la tine pentru orice ocazie, ambalajul face diferenta.

related posts

Modifică setările cookies