(P) Ce produse cosmetice nu trebuie să îți lipsească anul acesta din trusa de machiaj?


Anul nou aduce schimbări în privința machiajului. În 2020 revin tendințele îndrăgite ale deceniilor trecute, însă rămân și câteva trenduri ale anului care tocmai a trecut.


Dacă îți place să fii în pas cu noile tendințe, atunci ar trebui să știi ce produse cosmetice nu trebuie să îți lipsească din trusa de make-up anul acesta pentru a avea mereu un look fabulos. 

  Machiajul face parte din viața noastră de zi cu zi. Cu ajutorul unui make-up reușit ne simțim puternice, frumoase și speciale, așa că trebuie să fim mereu la curent cu noile trenduri. Dacă îți dorești să atragi toate privirile în acest an, iată ce produse cosmetice trebuie să adaugi în trusa ta de machiaj: 

  

1. Rujul roșu 

  În 2020 trebuie să fii îndrăzneață! Anul acesta domină curajul, atât în fashion, cât și în make-up. Prin urmare, atunci când îți achiziționezi produse cosmetice, trebuie neapărat să îți cumperi un ruj roșu care să te scoată din anonimat! 

Cu un ruj roșu pe buze este imposibil să nu atragi toate privirile, așa că este necesar să îl adaugi în trusa ta. La Melkior, vei găsi o gamă variată de rujuri profesionale, la cele mai avantajoase prețuri! 

  

2. Fondul de ten hidratant 

  În 2020 este la modă tenul de porțelan cu o strălucire naturală! De aceea, din lista de produse cosmetice pentru anul acesta nu trebuie să lipsească fondul de ten hidratant și fluid. Alege un fond de ten care are o textură lejeră și un blush în nuanța roz prăfuit sau piersică și vei obține un aspect proaspăt, natural. Alege produse cosmetice Melkior și vei avea un look de invidiat! 

  

3. Eyeliner-ul alb

  Atunci când cauți produse cosmetice pentru anul 2020, achiziționează neapărat și un eyeliner alb. Îl vei putea folosi atât la machiajul de zi, cât și la cel de seară. Un tuș de ochi într-o astfel de culoare te va ajuta să obții un aspect care va atrage toate privirile! 

  

4. Creionul de buze 

Unul dintre trendurile anilor '90 s-a întors! În 2020, trebuie să îți conturezi buzele într-o notă subtilă, așa că ai nevoie de produse cosmetice special concepute pentru asta. La Melkior vei găsi întotdeauna creioane pentru conturarea buzelor în cele mai frumoase nuanțe, motiv pentru care nu trebuie sa eziți să le folosești! 

  

5. Fardul de pleoape albastru 

 Așa cum spuneam, în 2020 domină îndrăzneala, așadar trebuie neapărat să ai farduri de pleoape în culori puternice. Classic Blue este culoarea anului acesta, așa că nu uita să adaugi în trusa ta de produse cosmetice un fard de pleoape albastru de la Melkior. În plus, poți achiziționa o mascara în aceeași culoare pe care să o folosești în machiajul de zi.  

Acum că ai aflat care sunt tendințele în machiaj ale anului 2020, asigură-te că vei cumpăra doar produse cosmetice profesionale care să îți ofere un aspect impecabil, fie că ești adepta unui make-up subtil sau a unuia intens!

Alege Melkior Professional și vei arăta fabulos în fiecare zi! Descoperă colecția de produse Melkior și profită acum de cele mai avantajoase prețuri! 

related posts

Modifică setările cookies