Cum sa te machiezi daca ai pete de roseata sau rozacee. Un machiaj indraznet, care acopera imperfectiunile


Iti doresti sa acoperi imperfectiunile tenului si primesti remarca: "Ce machiata si aranjata esti astazi!". Daca vrei sa arati bine fara sa accentuezi si mai tare problemele, urmareste tutorialul video. 


Acneea este o adevarata problema si, din pacate, din ce in ce mai multe doamne si domnisoare se confrunta cu ea. In incercarea de a acoperi iritatia, femeile apeleaza la produse de make-up, reusind insa doar sa scoata si mai tare in evidenta urmele, nu sa le mascheze.

Pentru ca petele rosiatice de pe fata si acneea nu pot fi ascunse cu usurinta, celebrul make-up artist Lisa Eldrige a facut un filmulet in care ne invata pe doamne si domnisoare cum sa foloseasca produsele cosmetice in favoarea noastra.

La cererea fanilor sai, Lisa a filmat un tutorial in care explica pas cu pas cum trebuie sa procedezi daca iti doresti sa ascunzi roseata si rozaceea.

Artista este una dintre cele mai apreciate specialiste din domeniul machiajului, ea colaborand de la inceputul carierei si pana acum cu celebritati precum Kate Winslet, Katy Perry, Keira Knightley, Emma Watson, Eva Green, Cameron Diaz, Amanda Seyfried, Kate Moss, Helena Christensen, Cate Blanchet, Demi Moore si Selma Hayek.

Uite cum procedeaza Lisa cand vrea sa acopere cosurile inestetice si ce produse alege ea.

 

related posts

Modifică setările cookies