Importanța perfecționării continue cu trainerul în frumusețe, Claudia Augustin: "Când clientele zâmbesc, atunci mă simt cel mai împlinită"


Claudia Augustin este head trainer în cosmetică la Beauty One și trainer al academiei Doitnow. Lucrează de peste 15 ani în cosmetică și cosmetologie, pentru care a dedicat timp și efort către perfecționarea continuă. 


Deviza acesteia este „Când clientele zâmbesc, atunci mă simt cel mai împlinită”

Claudia Augustin lucrează de peste 15 ani în domeniul cosmeticii, iar de-a lungul anilor a absolvit numeroase cursuri medicale, de estetică și cosmetică, atât în țară, cât și internațional.

Am considerat foarte important să obțin o pregătire complexă și nu m-a deranjat să investesc în educația mea. Cât trăim, trebuie să învățăm, să fim cât mai buni, restul sunt sunete de fundal.” Spania, Italia, Franța și China sunt doar câteva dintre țările în care Claudia a fost la specializare în cosmetica facială și corporală.

Estetica modernă a descoperit-o la Barcelona și Praga, iar în prezent o transmite mai departe sutelor de cursante la Beauty One și Doitnow. 

A existat un punct în cariera mea de cosmeticiană în care cunoștiințele dobândite m-au recomandat pentru a mai adăuga încă un lucru în portofoliu și anume, să devin trainer. Uneori, timpul este o provocare, căci poți fi azi la București, mâine la Timișoara, poimâine la Iași și apoi din nou la București, dar este o răsplată excepțională să-ți vezi cursantele că promovează și lucrează în saloanele lor cu tehnicile pe care tu le-ai învățat. Nu regret că am luat această decizie”, afirmă Claudia Augustin

related posts

Modifică setările cookies