Produse esențiale pentru un machiaj de eveniment


Vara lui 2022 ne aduce împreună cu cei dragi la evenimente amânate de cel puțin doi ani de zile. Fie că vorbim despre sărbători precum nunți și botezuri, festivaluri sau călătorii împreună, fiecare eveniment în parte este unul special.


Poate ai ieșit mai puțin din casă în această perioadă sau poate la fel de mult, însă cu siguranță la evenimente nu ai ajuns și probabil produsele de machiaj pe care le aveai sunt acum expirate și trebuie să îți refaci stocul cu unele noi.

Fie că vorbim despre ruj, fond de ten profesional de top, creion dermatograf sau mascara, toate vor aduce acel extra de care ai nevoie pentru a străluci pe ringul de dans sau în fața scenei.

Produse de make-up pe care să le ai în trusă

Indiferent unde are loc evenimentul la care participi, este imperios necesar să ai la tine următoarele produse de machiaj care te vor scoate din impas pe de-o parte și te vor ajuta să arăți spectaculos pe de altă parte.

1. Fond de ten

Așa cum și numele îi spune, acest produs este fundația de la care începe orice machiaj, mai ales acelea efectuate de tine când ai puțin timp și puține accesorii la îndemână.

Acesta va acoperi micile imperfecțiuni care apar pe ten din cauza oboselii, a soarelui sau a altor factori care nu țin de tine.

El îți va da un look mai fresh și vei putea sta liniștită: cearcănele tale sunt acoperite și nu se mai văd la fel de tare.

2. Ruj

Rujul este probabil cel mai versatil și cel mai folosit produs de machiaj de-a lungul lumii.

Până și unele vedete îl folosesc într-un machiaj minimalist, format doar din maxim fond de ten și cu siguranță ruj care să le pună atât buzele, cât și trăsăturile feței în valoare.

3. Gene false

Genele false sunt acel produs de machiaj care de fapt poate fi considerat mai degraba un accesoriu.

Oricum doresti sa il consideri, trebuie sa tii cont ca acestea au parte de o revenire spectaculoasa mai ales datorită faptului ca acum arată atât de natural încât pot fi ușor confundate cu genele tale naturale, doar că mai lungi sau cu mai mult volum.

Încearcă-le și nu vei regreta decizia nicio secundă! Alege-le pe cele care ți se par cel mai ușor de aplicat și pregătește-te să arăți senzațional!

4. Creion sprâncene

Știai că forma și culoarea sprâncenelor pot să-ți schimbe întreaga fizionomie?

De aceea îți recomandăm să mergi prima dată la un expert care să-ți dea forma care să te avantajeze și la fel și culoarea sau varietatea de culori cu care să jonglezi în funcție de anotimp sau de evenimentul la care urmează să participi.

Mai apoi poți să-ți cumperi acasă ustensilele necesare pentru a ajunge de la sprâncene obișnuite la sprâncene care să te scoată în evidență și pe care să le adori!

5. Creion dermatograf/ tuș

Rămânem în zona creioanelor și îți spunem cât de important este și cel dermatograf în machiaj.

Cu ajutorul acestuia poți atât să trasezi acele linii care îți fac privirea mult mai seducătoare; sau poți chiar să obții acea privire cat eye.

Da, știm, la început ți s-a părut sau poate să ți se pară puțin dificil să trasezi liniile drept și mai ales egal, însă cu timpul acest obicei îți va intra în reflex și vei avea tot mai puține momente în care liniile și machiajul cu ajutorul creionului dermatograf nu îți vor ieși așa cum îți dorești.

Aceste cinci produse de machiaj și accesorii sunt cele cu ajutorul cărora poți să obții un machiaj complet în orice situație te-ai afla: la nuntă, botez, petrecere de firmă sau festival.

Unde mai pui că sunt mici și ușor de luat chiar și în bagajul de mână pentru concediile pe care le-ai planificat pentru următoarele luni.

Investește în produse mai puține, însă de o calitate mai înaltă și vei vedea că fac o treabă mai bună decât cele multe și de o calitate mai îndoielnică.

Alege magazinele specializate în produse de make-up și poți să fii sigură că nu vei fi victima cumpărării de falsuri care pot chiar să te rănească.

Credite foto: unsplash.com

  • Produse esențiale pentru un machiaj de eveniment

related posts

Modifică setările cookies