Horoscop zilnic 13 iunie 2016. Taurii sunt rapusi de oboseala, iar Balantele pot intra in conflicte multiple


Afla ce iti rezerva astrele pentru ziua de astazi si citeste mai jos horoscopul pentru 13 iunie 2016.


BERBEC 

Se anunta o zi buna la locul de munca sau la scoala, pentru nativii din zodia Berbecului, insa este indicat sa nu se bazeze pe asta, pentru ca in plan personal e necesar ca acestia sa poarte anumite discutii cu partenerii de viata.

 

TAUR

Ziua se anunta destul de lipsita de inspiratie iar ceea ce v-ati propus nu se mai potriveste cu rezultatele de la finalul zilei. Fie oboseala isi spune cuvantul, fie e pur si simplu o zi in care totul merge mai domol.

 

GEMENI

Anumite situatii legate de un proiect sau de un plan de vacanta nu va sunt pe plac si va pot face sa va pierdeti rabdarea. Este indicat insa sa nu va exteriorizati mai mult decat este cazul, pentru ca totul tine de imprejurari, nu neaparat de vina cuiva.

 

RAC

Racii sunt pusi pe cearta de cateva zile deja, iar asta nu ii ajuta prea mult. Poate este cazul sa isi faca prieteni noi sau sa incerce sa cunoasca si alte tipuri de persoane decat cele de care sunt deja inconjurati.

 

LEU

Leii pot intampina ceva problemele de sanatate astazi si este indicata o vizita la medic, pentru ca nu pare a fi doar un simplu virus sau o raceala. Astazi se cere mai multa atentie la propria persoana.

 

FECIOARA

Cei din zodia Fecioarei trebuie sa incerce lucruri noi astazi, sa iasa in oras sau sa faca ceva ce nu au mai facut in ultima vreme. De preferat ar fi sa lase unele rautati la o parte si sa incerce sa se inteleaga bine cu cei din jurul lor.

 

BALANTA

Balantele au motive de cearta cu toata lumea, dar vor incerca sa se tina departe de ele, apeland la o diplomatie care nu le sta de fel in caracter. Asta le va atrage cateva laude la finalul zilei.

 

SCORPION

Rutina pune stapanire pe zilele Scorpionului iar aceasta zi nu este o exceptie. Desi nu se intampla nimic negativ astazi, Scorpioni vor privi totul ca pe ceva neplacut pentru ei si vor simti nevoie sa faca o schimbare, care este si indicata.

 

SAGETATOR

Cei nascuti in Sagetator depasesc asteptarile celor din jur si se implica intr-o multime de activitati pe care nu le-ar intreprinde in mod obisnuit. Acest lucru ii va obosi si energiza in egala masura si vor descoperi ca putina miscare poate face bine.

 

CAPRICORN

Capricornii sunt mai prietenosi ca niciodata si par sa inteleaga perfect ca independenta nu inseamna neaparat singuratate. Astazi sunt dornici sa iasa in oras, sa iasa in pauza cu colegii sau chiar sa organizeze o petrecere pentru altcineva.

 

VARSATOR

Varsatorii abia au reusit sa depaseasca unele probleme de sanatate si se cere multa odihna in ceea ce ii priveste. Desi nu le place sa stea locului mult timp, astazi par sa constientizeze ca inca nu sunt complet refacuti.

 

PESTI

Nativii cei mai visatori au parte astazi de o intalnire cu realitatea fata in fata. E posibil sa fie dezamagiti de un prieten sau sa li se confirme ceva neplacut despre cineva drag, care ii va face sa se retraga aproape imediat si sa nu mai revina niciodata.

related posts

Modifică setările cookies