Horoscop zilnic 3 iunie 2016. Sagetatorii au o zi perfecta in plan sentimental, iar Leii pun punct unei relati


Afla ce iti rezerva astrele pentru ziua de astazi si citeste mai jos horoscopul pentru 3 iunie 2016.


BERBEC

Participi la niste intalniri care iti vor imbogati experienta profesionala si care vor fi apreciate de sefii tai. Iti pastrezi cateva ore doar pentru tine si te relaxezi la un salon sau intr-o locatie pe care ai dorit sa o vizitezi.

TAUR

Esti dornica sa faci cat mai mult bine in jurul tau, astfel ca te implici intr-o actiune umanitara sau ajuti o persoana care se afla in necaz. La locul de munca vor aparea cateva schimbari, insa nu se vor afecta foarte mult.

GEMENI

Dupa o perioada lunga in care ai muncit neincetat, incep sa apara si rezultatele la job. Ai parte de o surpriza din partea sefilor, insa lucrurile nu merg la fel de bine si in partea sentimentala.

RAC

Esti hotarata sa faci o schimbare in viata ta, astfel ca incepi prin a-ti cauta un nou loc de munca. Intre timp, consideri ca a venit momentul sa iti iei o mica vacanta.

LEU

Cele nascute in aceasta zodie sunt nevoite sa puna capat unei relatii, lucru care ar fi trebuit sa se intample de mai multa vreme. Pentru cele implicate intr-o relatie, nu va fi o zi foarte prietenoasa.

FECIOARA

Esti dornic sa incepi cat mai multe proiecte la locul de munca, insa nu uita ca trebuie sa stii cand sa spui stop pentru a nu te aglomera. Ai parte de o zi reusita, iar partenerul de viata iti va face o surpriza placuta la sfarsitul ei.

BALANTA

Ai nevoie de ajutorul unui membru al familiei pentru a lua o decizie in ceea ce priveste viitorul tau profesional. Nu te grabi si incearca sa realizezi o balanta a ceea ce iti doresti si a variantelor pe care le ai pentru a nu regreta hotararea luata.

SCORPION

Ai nevoie de cineva alaturi de tine, chiar daca ti se pare ca este mai simplu sa-ti traiesti viata singura. Nu te grabi sa iei vreo decizie in ceea ce priveste viitorul tau, s-ar putea ca mai tarziu sa regreti.

SAGETATOR

O zi perfecta pe partea sentimentala. Cele singure s-ar putea sa-si gaseasca persoana iubita, iar cele care au deja o relatie vor avea parte de o surpriza placuta din partea partenerului.

CAPRICORN

Vei avea parte de o experienta neasteptata la locul de munca, insa la finalul zilei totul se va incheia cu bine. Te hotarasti ca ai nevoie de o schimbare de look, astfel ca vei avea de luat o decizie in acest sens. 

VARSATOR

Debordezi de energie pozitiva, iar acest lucru se vede atat in sanul familiei, cat si la locul de munca. Este ziua ideala pentru a-ti face planuri de vacanta sau de a accepta un proiect important la munca. 

PESTI

Petreci o zi romantica alaturi de iubitul tau, iar daca nu esti inca implicata intr-o relatie, atunci va fi ziua ta norocoasa. Esti hotarata sa demonstrezi care iti sunt calitatile la locul de munca, astfel ca vei avea parte de aprecierea asteptata.

related posts

Modifică setările cookies